Dziewczyny idzie wiosna

na termometrze tylko -6st i prószy śnieg

i podobno są to objawy ocieplenia i już niedługo ma być całkiem ciepło tylko nie wiem czy my się tego doczekamy w tym roku
Aguniu odpowiedź masz wyżej
Tobie też życzę dobrego już popołudnia i
robaczek_Poznan pisze:Majeczko, azalie bosssskie
Moja Chanelka zimuje po raz pierwszy...boję się o ich pączki po tych mrozach...
Twoje bylinowo-różane rabatki zawsze wprowadzają mnie w błogi nastrój

Kasiek Chanel zimuje u mnie już 3 zimę choć teraz w nowym miejscu, mniej osłoniętym to różnie może być. Po pierwszej zimie mi nie kwitła ale była sadzona jesienią to się nie dziwię. Po drugiej pokazała swoje śliczne kwiatuszki malutkie gwiazdeczki
To są jedyne zdjęcia mimo że widać że miała jeszcze pączki, nie wiem czemu więcej nie zrobiłam
Margo2 pisze:Ja się nastawiam na wiosenne zakupy rh, bo wolę jak kwitną. Wiadomo, że pomyłki nie bedzie
Kusi mnie kupienie w markecie, bo tanie, ale już parę razy mi padły. Nie wszystkie, ale kilka.
Ale pewnie znowu zaryzykuję
Gosiu przykład Chanel mówi że jesienne kupowanie nie daje kwiatów dość długo. Choć wiosennie kupiona Glowing Embers miała przemarznięte górne pędy i kwitła tylko przy samej ziemi. Najlepszy czas to jak już zaczynają kwitnąć tylko gdzie takich szukać
22.05.2012
anasstasia pisze:I'm in love by your garden
Jestem w miłości przez ogrodzie

Anastasia dziękuję
Tosia1 pisze:majka, aldik jest za szpitalem na Piaśnikach. Jedzie się koło Lidla i na końcu tej ulicy jest Aldi. Jadzia, to wie, a ja nie znam nazwy ulicy. Od Nomi w stronę Rudy pierwsze skrzyżowanie w prawo i do końca.
Tosia w marketach o tej porze nie kupuję bo można kupić kota w worku. Może jak będzie wystawa kwiatów pod Spodkiem to może coś tam będzie.
cdn...