Aniu ja słyszałam, że i na święta ma być tak zimowa pogoda.... aż nie mogę uwierzyć
Kasiu witaj

miło mi, że wianuszek podoba Ci się
Danusiu bardzo dziękuję za takie cieplutkie słowa

Grażynki jajka są faktycznie przepiękne, wciąż się nimi zachwycam
Aniu te prognozy tak bardzo się zmieniają.... nie wiadomo której wierzyć
Aguś cieszę się, że jesteś
Małgosiu faktycznie pogoda całkowicie przywodzi na myśl inne święta..... i prognozy nie dają nadziei na kolorowe słoneczne święta, tylko zimowe i śnieżne
Ewuniu u mnie teraz troszkę się uspokoiło, ale od rana cały czas sypał gęsty śnieg
Madziu mam nadzieje, że pokażesz swój wianuszek gdy go zrobisz .... uwielbiam podziwiać różne własnoręcznie zrobione ozdoby
Milenko miło mi bardzo, że wianuszki podobają Ci się

Obawiam się, ze u mnie do ogródka będzie można wyjść dopiero po świętach..... mam metrowej grubości śniegową kołdrę....
Majeczko 
faktycznie ta przeciągająca się zima nie najlepiej wpływa na nasze humory i samopoczucie..... pojawiają się depresyjne nastroje spowodowane brakiem słońca i ciepła.... ale musimy wytrzymać jeszcze troszkę.... mam nadzieje, ze już wreszcie przyjdzie wiosna, przynosząc ze sobą kolorki i radość ...
Izuniu witaj

Bardzo dziękuję za miłe słowa o wianuszkach, bardzo się cieszę, że podobają Ci się

Pochwały nie znudzą się nigdy, to bardzo cieszy, że wysiłek i serce włożone w pracę nad nimi skutkuje efektem, który może podobać się