Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Post »

Tadziu, w kupie kości faktycznie trudniej dostrzec atrybuty kobiecości, ale my kobiety nieco przewrotne jesteśmy... sama też lubię miłe krągłości, najlepiej oglądać u innych ;-)) Jak ja rymuję!
Justi, fajnie, że jesteś! Ja tu w wątku się prawie nie odzywam, on sam biegnie...
O, widzisz, to Ty jesteś dla mnie przykładem! Żeby jeszcze przed świętami odkurzać rowerek? to się nazywa postanowienie! :)
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś mam bieżnię ,dietę, fitness i zumbę... a szczerze efekty marniutkie ;:131
To chyba przez to czego nie ma na stojaku u Kasi robaczka ;:306
I dom na mopie dziennie ,odśnieżanie ja jestem stale w biegu ;:108
No niestety te kredyty ;:145 Ale może wszystko się uspokoi wyjedziesz na wczasy z D i wszystko wróci do normy ...czego Ci z całego ;:167 życzę ;:180
marzenia się spełniają! Dana
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tutaj się z Tobą całkowicie zgodzę , kobieta przewrotną jest . Nie raz miałem okazję przekonać się. Rowerka to jeszcze nie odkurzam , ale nareszcie go mam ;:108 ;:108 No i może częściej piechotami pochadzam. ;:65
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Dziewczyny, mysle, że to nasze marzenie o kurze to wynik pędu i stresu. Cały czas walka o kasę. A gdybyśmy tak miały dużo kasy na 100% albo byśmy założyły własny interes, albo chodziły do pracy dla przyjemności, bo nie masz presji.
Fakt, że czasu byłoby mało, ale głowa spokojniejsza, więc inaczej ten czas leci.
Tak myślę, a Wy?

A odchudzanie zostawiam do wiosny. teraz przed świętami chcecie się brać za odchudzanie? Potem karnawał. W życiu nie dałabym rady. Za bardzo lubię jedzenie
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Ja mogę być kurą, ale na to dziobanie po głowie się nie zgadzam! :;230
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Najgorzej to nie być jeden dzień u małomównych! ;:306
Wykład o ledach interesujący, ;:180 tym bardziej, że wkraczają w mój dom.
Agnieszko miałaś piec pierniczki, czy już ciasto jest w lodówce :lol:
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Ma Gosiu , zgadzam się , żadnego dziobania. A z tymi wymogami to może jest inaczej , to kobiety same mają takie wymagania wobec siebie. Bo ja aż takich to nie mam ;:185 ;:185 Za sławetny m Wojtkiem M. Dziewczyny , bądżcie dla nas dobre na wiosnę. ,To niedużo a zarazem tak wiele. ;:131
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

AGUNIA.......ale Twój ogród też uwielbiam, bywam w nim bardzo często bo chyba stanie się wzorem w organizowaniu mojego nowego.........dzisiaj króciutko, bo jestem w trakcie tworzenia pasztecików z pieczarkami....
....na pewno wrócę....
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Agus wieczornik :wit czytam ciekawe rozwazania - zawod kura domowa dobra rzecz ;:108 nie wiem czy na dluzej do wytrzymania ale po 3 latach musze stwierdzic, ze dobrze mi robi :;230
Dzisiaj chyba ostatni dzien trzydniowki, to jutro będę w lepszej formie i postaram sie doczytac :wink:
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Margo2 pisze:Dziewczyny, mysle, że to nasze marzenie o kurze to wynik pędu i stresu. Cały czas walka o kasę. A gdybyśmy tak miały dużo kasy na 100% albo byśmy założyły własny interes, albo chodziły do pracy dla przyjemności, bo nie masz presji.
własny interes i chodzenie do pracy bez wielkiego wstrętu to też stres i walka o kasę niestety...moje marzenie o kurzodomowieniu nie obejmuje żadnej pracy zarobkowej :D (chyba bym nawet to dziobanie po łbie zniosła :;230 ) Pozostaje na wzór kontrreformacji, wzniecić kontremancypację, zakrzyknąć do mężczyzn "oddaj fartucha" i pomaszerować doumnie do kuchni :)
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Nigdy w życiu do kuchni-chyba bym tego nie przeżyła :shock: Okoliczna ludność też nie 8-)
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
PiotrekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2011, o 08:42

Post »

Dziewczyny, może załóżcie sobie jakiś temat do ploteczek. Wątek ogrodowy niech nim zostanie bo nie każdy może przebijać się przez x stron aby fotki podglądnąć ;:131
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Czytam o tych kurach domowych i dochodzę do wniosku, że u mnie zawsze wszystko musi być na opak. Ciągle pałętają mi się po życiorysie koguty domowe. Najpierw mój ojciec - siedział kilka lat w domu, to kucharzył i sprzątał, a teraz mój M. Od czasu jak zmienił pracę ma zdecydowanie więcej wolnego i to on w tej chwili zajmuje się porządkami i gotowaniem. ;:215
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Witam w zaśnieżony wtorek :wit
W Warszawie i okolicach spadło ponad 20 cm śniegu przez noc, zatem dosłownie trzeba było się przebijać nieodśnieżonymi jeszcze drogami do Wawy... sama stolica ok, drogi przyzwoite, miejscami czarne... Boję się powrotu...
Rośliny na szczęście dostały kolejną porcję kołderki, więc jeśli przymrozi, to nie ma obaw o ich przetrwanie.
Miłego dnia wsiem!

PS. Piotrze, tematy ogrodowe płynnie przeplatają się z tymi luźniejszymi z prostego powodu - na zewnątrz jest jak jest, a do wiosny jeszcze nam trochę zostało... Proszę o wyrozumiałość! :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Słyszałam o zasypanej W-wie w radio i od razu o Tobie pomyślałam....cieszę się że dotarłaś bezpiecznie do pracy ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”