Ogród w dolinie część 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród w dolinie część 3

Post »

Jak ja lubię do Ciebie zaglądać :tan zawsze oczy nacieszę ;:oj Szkoda że już zimno się zrobiło, będę tęsknić za twoimi różyczkami ;:168
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

No własnie Tesiu, zwłaszcza za jedną ;:167
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

;:98 szkoda róż jeszcze tak pieknie kwitły, ale na mrozie nie przetrwałyby długo. A jeszcze mogłoby byc ciepło.
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Aniu czyż bym widział fioletową róże, na którą poluję przez miesiąc. Chyba zrobię oczy kota ze Shreka po nią :;230
Super bukiecik ;:333
Awatar użytkownika
Maddy77
500p
500p
Od: 2 maja 2012, o 18:48
Kontakt:

Post »

Aniu gratuluję kolejnego wątku ;:138
Różyczki i bukieciki z nich powalają na kolana ;:180 ;:180 ;:180 Cudowne kolorki ;:215
Jestem też pod wrażeniem ilości śniegu zimą ;:oj Czy musisz jakoś specjalnie zabezpieczać roślinki na zimę? Budujesz im jakieś konstrukcje ochronne?
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maddy77 masz na myśli igloo?
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Aniu, śliczny bukiecik a twój psiak ;:167
Byłaś w A.?
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jak tam w górach, u mnie nadal mglisto i zimno, ale jeszcze da się wytrzymać.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Kubasiu! Rozumiem Twój entuzjazm co do liści orzecha :;230 Swoje wytępiłam skutecznie, ale ten jest sąsiada :evil:
Magdo (mig131)! To jedna z odmian kuklika. Mam jeszcze czerwonego (a przynajmniej taki powinien mieć, bo u mnie nie zdążył zakwitnąć). Bardzo wdzięczna roślinka z ogródków naszych babć :) Czekam na 6 róż i tylko mam nadzieję, że ziemia u nas do czasu ich otrzymania nie zmarznie... Róża to Avalon (Hardeluxe). Ma takie 4 krzaczki. To jedna z moich ulubienic ;:167 Dziękuję!
Gosiu (Margo2)! No tempo jest całkiem niezłe. Tak jakoś :wink: Najważniejsze, że jesteś ;:167 Śnieg w tych ilościach jest meczący, ale faktycznie jeszcze nic w zimie mi nie zmarzło. No i jak napada tyle śniegu jest u nas po prostu ślicznie :D Słowem, zamiast sie martwić postanowiłam skupić się nad pozytywnymi aspektami. A auta, jak i my, będą to musiały jakoś przeżyć. Dziś mojemu wymieniłam opony na zimowe!
Lidziu (slila1)! Witaj ;:196 Mam duży zapas zdjęć na zimę. Nie ma się zatem czym martwić. Także mam nadzieję, że aż tyle śniegu w tym roku to nie będzie! Jak tak strasznie pada, to muszę odśnieżać i to parę razy dziennie, bym na pewno rano dojechała do pracy!
Justynko (justyna_gl)! Jeszcze czekam na 6 krzaczków. Choć wolałabym mieć to z głowy. Psinka codziennie jest solidnie wymiziana, bo się okropnie tego domaga. A teraz dzielnie śpi na plecach obok mojej córki :;230 Masz podobnie jak ja. Jak tylko wracam do domu, to szybciuto biegnę, by cokowliek zdążyć zrobić. Ale to już ostatnie prace w ogrodzie! Cieszę się, że moje różyczki Ci się niezmiennie podobają! I niekoniecznie chciałabym za oknem... No wiesz co. Ale wiosna w wazonie także mi się podoba!
Reniu (reniulek)! Fajnie, że Ci się podoba. Odbicie zauważyłam dopiero jak zgrałam zdjęcia i ubawiło mnie ono setnie :;230 To nie lampa tylko podpora na pnącze i nie zdawałam sobie sprawy, że może robić za lustro!
Co do zimy, śniegu itp. Oby się nie pospieszyła... Nie zdążyłam do A., ale wzbogaciłam się o dwa cyprysiki i jałowiec :;230
Majeczko (majka411)! Gdzieś Ty sie podziewała ;:oj Stęskniłam się za Tobą. Już wiesz, że i moje róże wylądowały w wazonie. Mam 'wypasiony' bukiet. Gdybym miała kupić tyle róż... Poza tym, one urosły i zakwitły przy moim udziale ;:138
Magdo (lulka)! Dokładnie to grzywacz chiński. Brytan z niego żaden. I raczej jest to pies zaczepno - obronny, tzn. pierwsze on zaczepia, a potem trzeba go bronić. Ale jest utulny, wesoły, nie psoci. Paparazzi widać, choć nie zdawał sobie z tego sprawy. W ogóle fajnie wyszło - ja i mój domek ;:224
Miłko (takasobie)! Dlatego i ja ścięłam swoje. Tak to przynajmniej jeszcze chwilę się nimi nacieszę :)
Lodziu (DuczeiOsia)! Dziękuję ;:168
Marysiu (maska)! Nawet jak wracam do odmu po 5 minutach pies cieszy się jak wariat - skacze, popiskuje, jest nie do opanowania. Jest u mnie tydzień, ale już poczuł się u siebie...
Teresko! Mam zapas zdjęć moich róż i nie tylko róż, więc nie smuć się :tan Twojej ulubienicy także...
Aniu (wielkakulka)! Trzeba się godzić z nieuniknionym. Zima także jest potrzebna...
Przemku! Czyżbyś polował na róże Charles de Gaulle??? Może będzie się dało coś zrobić...
Magdo (Maddy77)! Jestem dumna, że Ci się podobają moje róże ;:180 Co do zabezpieczeń, to palikuje tylko młode drzewka i ewentualnie wiąże krzewy. Przekonałam się, że nawet 'spłaszczone' przez śnieg iglaki szybko dochodzą do siebie i wyglądają jakby nic się nie stało. A igloo samo się tworzy :;230
Grażynko! Źle nie jest. Całkiem ciepło, ale coś się szykuje...

No to jeszcze parę zdjęć...

Okami zwany Okim lub Kotletem

Obrazek

I dzisiejszy bukiet :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jojki, śliczniutka ta psina, ale słodziak, ach te maleństwa są wszystkie ładne.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Ania jestem, jestem, tylko zrobiłam małą pauzę :;230 :;230
Nie mogłam się oprzeć zielonej żabce, a teraz kotlecikowi, słodziutki na tym zdjęciu. Chyba przysypia.
Widać, że się już przyzwyczaił do swojej pani.
Cudne bukieciki, a między innymi dlatego, że to własne różyczki. ;:168 Pachną ?. ;:oj
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Kontakt:

Post »

Aniu tak ;:108 , chodzi mi o róże Charles de Gaulle ma piękny prawie fioletowy kolor ;:108

Polowałem jeszcze na "Violette perfume" ale mój budżet by tego nie wytrzymał :;230 ;:202
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

A mnie się wydawało, że moje róże takie piękne! :;230 Masz cudny bukiet!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
Igor _ 89
500p
500p
Od: 17 lip 2011, o 22:45

Post »

Moja Ciociu Aniu Tak patrzę na Twoje bukiety i pod nosem mimowolnie nucę : "...Dla Ciebie mały ogrodnik zasadził pnące róże..." ;:3
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Aniu, super bukiet różany :!:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”