Mariolu! Cieszę się,że trafiłam do Twojego ogrodu.Już od obejrzenia pierwszych zdjęć urzekł mnie bez reszty.Jego styl,aranżacja , kompozycje kwiatowe ...w wydaniu jakie lubię.Wiem,że z przyjemnością będę tu wracała- bo warto. Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Marysiu, kiedyś uwielbiałam marynowane grzybki, ale od czasu historii z przeszczepem wątroby u 6 letniego Tomka- nie jem żadnych grzybów, procz pieczarkowej czasami Tak mi historia tego chłopca zapadła w pamięć, może dlatego, że mój syn był wtedy w tym samym wieku...
Grażynko, nie wiem tylko jak to będzie wszystko wyglądać jutro.... to się okaże.
Bwoj54, witaj, dziękuję za miłe słowa
Helenko, ale już mówią ocieplenie nawet 10 stopni +
Taa... stoja sobie w doniczkach jak stały i pewnie do wiosny im zejdzie...
Madziu, Dzięki Kochana- tak było póki nie zrobiło sie biało, a teraz to już nawet wyglądać mi sie przez okno nie chce na to wszystko
Drewutnio, to surfinnia jakaś Milion bells czy coś w tym stylu. Ale długo sie zbierała, a jak zrobiła sie naprawdę piekna to przyszedł mróz i "po ptokach"...
MARIOLKA witaj
Ładnie u Ciebie w ogrodzie Szczególnie mi się spodobała fotka kapusty z 1cz. wątku.
Zresztą chwalona juz przez innych
Pozdrawiam, Sławek
Bardzo mi się podoba ten skalniak/podwyższona rabata... obudowana kamieniem?czy kamień ułożony tak?
Rozchodniki wyglądają jak u mnie....ścinasz je na zimę?