cześć
witajcie-dzięki za wszystkie miłe słowa
śnieg to już prawie można zamiatać z rabatek-niewiele go a i dzień nieco dłuższy

idzie wiosna ....
snowflake masz dobre serducho więc psinka pewnie się odwdzięcza i stara, książki zawsze przybliżą nam problemy więc warto poczytać ja swoje tak nauczyłam że nawet jak brama otwarta to stają przy płocie i dopiero obszczekują, to bardzo łagodne czworonogi a dzieciaki za nimi szaleją -poza tym co to za ogród bez zwierzaków no nie?
kropelka 
są śliczne -prawda?! ja bardzo lubię chryzantemy i warto je mieć a docenia się je bardzo, jak jesień przekwita to one cieszą oko
AGNESS tylko że ta trawa rośnie w bardzo dużej "donicy" bo rozlazła by mi się po całym ogrodzie....ale zdjęcie może i udane
FRAGOLA to mogę ci podesłać tego mojego wiatrokołysaka-ale musi mieć solidne zabezpieczenie bo rozłazi się niesamowicie-ale jednak ma w sobie to "coś"
Misiu jakoś strasznie czas mi ucieka i mimo że bywam w Łęcznej to jakoś zawsze w pośpiechu-nie wiem czy tylko ja mam taki szybki zegarek????ale postaram się
beatab oj ja też zawsze byłam zakochana w tych psinkach i jak mieszkałam w bloku to obiecywałam sobie że jak bym kiedyś mogła to tylko collie -są cudne
ogla pewnie!!! a i kwitną ze sobą bardzo długo i ładnie-nawet w pierwszym śniegu wyglądały uroczo
wiosna pomalutku zaczyna zamiatać śnieg w moim ogródku
mam nawet róże-teraz też ślicznie wyglądają
no i jeszcze moja trawka która podobała wam się na jesiennym zdjęciu-to teraz tak jeszcze zimowo:
opuncja wygląda nieźle
i modrzew w tle jeszcze śpi-ale już tuz tuż....
jeszcze troszkę i będzie sporo prac wiosennych-zbierajmy siły