kupie na pewno, tylko żeby były

Gratulacje dla cór
 Gratulacje dla cór  Zdolne juchy
 Zdolne juchy 

kupiłam wiosną.Dziękuje za gratulacje  w imieniu córek
 kupiłam wiosną.Dziękuje za gratulacje  w imieniu córek 

:-)
:-)

Moje liliowe królestwo tak dostało zimą że to co pozostało kwitnie z opóźnieniem i nawet liliowce ucierpiały bo też ciężko im zakwitnąć . Nawet zdarza się że pąki im opadają . Co ja już oprysków różniastych narobiłam
  Moje liliowe królestwo tak dostało zimą że to co pozostało kwitnie z opóźnieniem i nawet liliowce ucierpiały bo też ciężko im zakwitnąć . Nawet zdarza się że pąki im opadają . Co ja już oprysków różniastych narobiłam   O wzmacnianiu nie wspomnę i dożylnych dawkach
  O wzmacnianiu nie wspomnę i dożylnych dawkach   Inaczej prawie nic by mi nie zostało
  Inaczej prawie nic by mi nie zostało   Twoja robinia daje samosiewy ? Zastanawiam się nad kupnem właśnie takiej jak twoja ale boję się że z siewkami będzie urwanie głowy
  Twoja robinia daje samosiewy ? Zastanawiam się nad kupnem właśnie takiej jak twoja ale boję się że z siewkami będzie urwanie głowy  

Swoje rośliny potraktowałam Asahi, nie wiem czy to coś dało
 Swoje rośliny potraktowałam Asahi, nie wiem czy to coś dało   a liliowce i mieczyki teraz podlewam raz na dwa tygodnie Florovitem
 a liliowce i mieczyki teraz podlewam raz na dwa tygodnie Florovitem   
  Polecam
 Polecam   

i nie trzeba za przesyłke płacić
 i nie trzeba za przesyłke płacić  

Rozochociłaś nas wszystkich do pięknych dzwoneczków
  Rozochociłaś nas wszystkich do pięknych dzwoneczków   bardzo proszę
 bardzo proszę   jak możesz to sprawdź jakość tych sadzonek w sklepiku stacjonarno - internetowym ...i ja mam ochotę na zakup kilku dzwoneczków... Jeśli sadzonki mają ładne to zamówię.
 jak możesz to sprawdź jakość tych sadzonek w sklepiku stacjonarno - internetowym ...i ja mam ochotę na zakup kilku dzwoneczków... Jeśli sadzonki mają ładne to zamówię.

Asie dużo nerwów kosztowały wszystkie konkursy, zawody ale opłacało się
 Asie dużo nerwów kosztowały wszystkie konkursy, zawody ale opłacało się  

sprawdzić jakie są wielkie sadzonki
 sprawdzić jakie są wielkie sadzonki  Zrobiłam już sobie listę
 Zrobiłam już sobie listę