Oj tam marudzę ,bo krokusów jak na lekarstwo, żonkile też zdziesiątkowane i takie mikrusyheliofitka pisze:Dzidziu gdybym miała tak kolorowo w ogrodzie, jak ty, tobym nie marudziła

a tulipany tam gdzie ciepło przy ścianie

Widziałam TwojeGosia123A pisze:Dzidziu ale dużo roślinek Ci wzeszło i jakie duże

Giełda Tyska i już maszkamcia pisze:Ile już masz tulipanów, u mnie jeszcze żaden nie kwitnie. Pikselek słodziutki, a doniczki też chce takie

Tereniu bardzo chcę jechaćTerDob pisze:Dzidziu Cieszę się że spotkamy się na Targach

Klonik dzisiaj przesadzony i już zaczyna czuć wiosnę

-- So 14 kwi 2012 17:34 --
No sama nie wiemIgnis05 pisze:Nawet grudnik zakwitł Ci na święta wielkanocne.Mój nawet na Boże Narodzenie nie uraczył jednym kwiatkiem.

No chyba tak ale ja chce maxiszyszunia pisze:Może w tym roku będą wszystkie w rozmiarze mini

Halinko wystraszyły się zimna i się skurczyłyHalinaK pisze:Dzidziuu mnie tulipany też takie liliputki, ciekawe dlaczego

Nie niestety takie kupiłam ceramikaMaska pisze:Piękne tulipanki. Bardzo ciekawe te gazetowe doniczki. To decoupage prawda, ale bardzo podoba mi się pomysł oryginalny

Strasze jeAancyk pisze:Moc tulipanków u Ciebie kwitnie, nie wiem jak z nimi gadasz ż tak się odwdzięczają bo u mnie na razie tylko jeden.