Pasja - cz. 2
- roza333
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pasja - cz. 2

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Kasiu co zdecydowało że zamówiłaś te klematisy/ , do jakich celów . na jakie miejsca /
duduś
- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Kasiu, ciekawe powojniki zamówiłaś
Pachnący to mi się Sweet Summer Love marzy, kiedyś do terminatorka Summer Snow pewnie dołączy w bezpiecznej odległości ;).
Dudusiu, kilka dni temu przypomniało mi się, że już wcześniej pytałaś(eś ;)) o powojniki u Kasi, to najpewniej były Beautiful Bride, nowości na tamtych targach.

Pachnący to mi się Sweet Summer Love marzy, kiedyś do terminatorka Summer Snow pewnie dołączy w bezpiecznej odległości ;).
Dudusiu, kilka dni temu przypomniało mi się, że już wcześniej pytałaś(eś ;)) o powojniki u Kasi, to najpewniej były Beautiful Bride, nowości na tamtych targach.

- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witajcie, bez radości wyjrzałam przez okno patrząc na śnieg
i temp -1 na termometrze.
Dudusiu dwa nowe clematisy będę rosły przy nowej pergoli, która dopiero powstanie. Kiri Te Kanawa będzie rósł w towarzystwie Chalcedony. Chodzi mi o połączenie dwóch kolorów bieli i fioletu, które będą dominować na rabacie. Pewnie pojawi się też róż lub niebieski
gdyż utrzymanie rabaty w dwóch kolorach z pewnością mi się nie uda. Chociażby dlatego, że będę korzystać z roślin które już mam u siebie, czyli hortensje, krzewuszki /o bordowych liściach/ kwitnące na różowo. Ale żółty na pewno się tam nie znajdzie. Clematis pachnący zajmie miejsce przy pergoli przy furtce i mam nadzieję, że szybciutko ją zarośnie. Wcześniej rósł tam Multi Blue ale zdaje się, że padł już w zeszłym sezonie. Dla hendersonii muszę dopiero znaleźć miejsce, marzyłam o nim od dawna, ma niezwykłe kwiatostany, które kojarzą mi się z czapkami krasnoludków
Agato chciałabym mieć wiele clematisów ale nie ustawię zbyt dużo podpór bo naćkałabym , a i tak już mam naćkane
Eeech....

Dudusiu dwa nowe clematisy będę rosły przy nowej pergoli, która dopiero powstanie. Kiri Te Kanawa będzie rósł w towarzystwie Chalcedony. Chodzi mi o połączenie dwóch kolorów bieli i fioletu, które będą dominować na rabacie. Pewnie pojawi się też róż lub niebieski

Agato chciałabym mieć wiele clematisów ale nie ustawię zbyt dużo podpór bo naćkałabym , a i tak już mam naćkane

Eeech....
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Kochani nie będzie mnie chwile, bo moj wyrostek stwierdził, ze czas się ze mną rozstać ...
Do zobaczenia po powrocie ...
Do zobaczenia po powrocie ...
Kasiu, trzymaj się, kochana! Wszystko będzie ok 

Kasiu trzymaj się 

- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Skoro trzeba, to trudno... oby wszystko przebiegło sprawnie i bez komplikacji. Wracaj szybko, bo zbliża się wiosna (a ten mróz to tak dla niepoznaki)! 

pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasia zostaw brutala w szpitalu i wracaj szybko 

- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Kasiu, trzymaj się i wracaj szybko 

- justi177
- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Kasia,
Czytam na razie poprzednią część o Twoim ogrodzie....zapewne gdy skończę, juz wrócisz do domu, zdrowia życzę zatem....
Dobrze jest mi czytać Twój wątek..... mam koleżankę w Jozefoslawiu, domyślam sie, ze bardzo niedaleko Ciebie, jak widzę te linie energetyczne
O cud-miód zjawisku pt. ELEKTRA sobie przypomniałam.....
Trzymaj się!
Czytam na razie poprzednią część o Twoim ogrodzie....zapewne gdy skończę, juz wrócisz do domu, zdrowia życzę zatem....

Dobrze jest mi czytać Twój wątek..... mam koleżankę w Jozefoslawiu, domyślam sie, ze bardzo niedaleko Ciebie, jak widzę te linie energetyczne

O cud-miód zjawisku pt. ELEKTRA sobie przypomniałam.....

Trzymaj się!
Pozdrawiam
-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Kasiu! Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.