Założymy się?Więcej hoj nie planuję,bo się na nich nie znam(chodzi mi o nazwy,których nie mogę spamiętać![]()
Już niebawem przeczytam tutaj, że przybyła Ci nowa hoja do kolekcji...
To taka hojoba.

Założymy się?Więcej hoj nie planuję,bo się na nich nie znam(chodzi mi o nazwy,których nie mogę spamiętać![]()
Henrykuhen_s pisze:Założymy się?Więcej hoj nie planuję,bo się na nich nie znam(chodzi mi o nazwy,których nie mogę spamiętać![]()
Już niebawem przeczytam tutaj, że przybyła Ci nowa hoja do kolekcji...
To taka hojoba.
Terminal baardzo nowoczesny,dzięki niemu mam teraz przystanek pod nosemjustus27 pisze:Nowy terminal hmm...nowoczesny.
Jolujola1313 pisze:Piękne masz roślinki![]()
Pożyjemy, zobaczymy. Przypomnę!chciałbyś ale nic z tego
Henryku , zahojowałam ale lekko dwa lata temu jak trafiłam na FO.Miałam tylko jedną hoyę(bardzo dużą )i aż mnie przytkało,gdy dowiedziałam się ile ich jest.Zaszalałam ,trochę szczepek kupiłam ale sporo z nich mi padło,między innymi i multiflora,czytałam też jak dziewczynom padały i trochę się zraziłam.Teraz na wiosnę dokupiłam sobie 4 (wcześniej niestety mi takie padły) i raczej styknie.hen_s pisze:Piękne rośliny na pięknych i oryginalnych zdjęciach. Nic ująć, nic dodać - po prostu super!![]()
Pożyjemy, zobaczymy. Przypomnę!chciałbyś ale nic z tego
Jolu,poczekamy zobaczymy ,moje też nie są zbyt duże,a to dlatego,że z braku miejsca upychałam je gdzie się dało.jola1313 pisze:Może kolejna wymiana doszłaby do skutku .Tylko ,że moje hoje -maleństwa jeszcze
Ale śmieszne(doromichu pisze:Chandzia jaka Twoja tetrastigma malutka![]()
Pati,no mam nadzieję ,że ta już nie będzie się wygłupiać(jedną straciłam,to wystarczy)we wtorek powinnam już ją dostać...jak będę miała czas to się pochwalę.Filigranowa27 pisze: Trzymam łapki aby twoja multiflora nie pozrzucała liści, tak jak moja zaraz po zakupie;).
Anetko,kwitnie ale to jest nowy nabytek ,wcześniejsza padła mi w zimieanetta pisze: a sundawilka już Ci kwitnie?
Celinkotrzynastka pisze:Aneczko cudne Twoje kolekcje hojek, i dracen i zobaczyłam cudne ciemne anturium bombowe jest "
24,99 pln przez all.jola1313 pisze:.A ile zapłaciłaś,jeśli to nie tajemnica