Witam serdecznie wszystkich , którzy mnie odwiedzili i wspieraja .Jest mi bardzo miło , u mnie zimno przez kilka dni było w nocy -24 ,a w dzień -14 .Dzisiaj już cieplej bo - 9 .
Ja mając 50 lat musiałam sama nauczyć się obsługi programów, żeby pracować zawodowo.
Wszystko jest możliwe.
Syn nauczył mnie wstawiać zdjęcia w ubiegłym tygodniu.
Jak już potrafię to wydaje mi się, że łatwo.
Kwiaty z ostatniego zdjęcia to goździki, też mam takie.
Pełno ich w naszych wiejskich ogrodach
Tak milutko popatrzyć na kolorowe kwiatuszki, czas prędzej zleci do wiosny, Wiosną znów będziemy się cieszyć nowymi wschodami roślin, i wiosennym kwieciem
meandrzejew- Witam widzę że wszystkie babcie kochają kwiatki.Ja też pielęgnuje tę pasje po mojej babci Agnieszce.A tak na prawdę to raczej trzeba się z tym urodzić. Teraz czekam na wiosnę.Pozdrawiam
Ewa 5 Dziękuje że do mnie zajrzałaś .
amalia Witaj dziękuje za odwiedziny.Czekam już na wiosnę w moim ogródku.Pozdrawiam
lojka Witam dzięki za pamięć .Ja czekam na wiosnę.mam nadzieję że wszystko przeżyje.PA
Witam wszystkich serdecznie.Właśnie wróciłam z działeczki , prawie szystko budzi się do życia .Przebisniegi ładnie kwitną ,rozchodnki ładnie sie zazieleniły , moje chryzantemy jeszcze śpią .
W sobotę jak dopisze pogoda ruszam z pracami .Pozdrawiam
Też bym chętnie zobaczyła budzący się sezon na Twojej działeczce
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
W sobotę ma być piękna pogoda ,więc na pewno wybiorę się na moją działeczkę ,jak nie zapomnę zabrac aparatu to zrobie zdjęcia , może jeszcze coś się pokazało .
Dziękuje wszystkim za odwiedziny i pozdrawiam Jadzia .
Witam Jadziu. Zajrzałam również do Twojego ogródka. Bardzo masz ładne kwiaty .Podobaja mnie sie Twoje chryzantemy. Lubię również gożdziki . Tez ich uprawiam.Jestem równiez babcią. Obsługi komputera nauczyłam sie juz od dosyć dawna. Ale nie umiem wysyłać fotek przez komputer.Zawsze cos tam stoi na przeszkodzie .. Bardzo lubię jeżdzić rowerem.Trochę sportu w naszym wieku niezaszkodzi.Nie wiem gdzie mieszkasz ale wydaje mi sie ze mieszkamy w jednym województwie. Pozdrawiam
Witam przeczytałam wszystkie posty i czekam na dalszą relację . Urzekły mnie Twoje bajeczne chryzantemy ale ciagle waham się czy wprowadzić je do ogrodu .