Tajko,Francesco,Graqżynko,Agnieszko 
miło mi Was gościć
Byłam i ja w niedzielę na targach ogrodniczych w Boguchwale , właściwie to zostałam "wyciągnięta" przez koleżankę no i....

ja nie mogę bywać w takich miejscach ale tylko ze względu na to,że
doznaję bardzo szybko przesytu ...obojętnym okiem spojrzałam na wszelkiej maści jeżówki , nie cieszyły się też powodzeniem..chociaż ceny ich były umiarkowane 10-12 zł,miałam ochotę na pomarańczową T . Dream ale coś innego zwróciło moją uwagę i zapomniałam o niej...zdecydowanie nie podobają mi się pełne jeżówki w większej ilości ..chociaż je mam u siebie...
żurawki w kolorach jakichś takich nie porywających więc też byłam obojętna , zdecydowany przesyt widoku nagromadzonych w jednym miejscu mam...byli producenci z różami kopanymi ale niewielu umiało powiedzieć cośkolwiek poza tym,że są wielokwiatowe,rabatowe czy pnące poza : tym białe, czerwone itd...

nie mniej coś tam kupiłyśmy z róż...

,metasekwoję przecudnej urody dla koleżanki bo ona ma duży ogród i sporo miejsca , kostrzewy w kolorze innym niż miałyśmy,nie niebieskie i nie zielone,jakieś takie siemieniate bez nazwy odmianowej oczywiście ale się nam spodobały. Dzwonek " pink octopus" taka ośmiorniczka,przeczytałam,że się dość rozrasta

i jeszcze parę drobiazgów...róże się moczą i dumam ,gdzie je posadzić

Miał gotować Pascal B, ale nie czekałyśmy bo M był szybko zmęczony i wróciłam...
Mój
CD...
TROCHĘ WCZESNOJESIENNYCH WIDOCZKÓW
cdn...