Lucynaf:

Łateczek cieszy się z Twoich komplementów.
aga111:

Motyl? ale na szczęście nie ucieka z gałązki.
Victorys: Właśnie za ten żółty odcień go kocham.
Ewaryst:

Ewuś cieszę się, ze się podobają mój milusińscy.
justus27:

Dziękuję w imieniu kwiatuszka.
Becia37:

A czy ja się kiedyś doczekam Twojego storczykowego wątku? W awataru widać piękny okaz? czekam na jego zdjęcia w większej skali!
Magic83:

Ty masz za to piękne inne doniczkowce, podziwiałam wczoraj śliniąc monitorek? a co do storczusiów... też możesz takie mieć, zobaczysz one kochają każdego kto je otacza opieką.
Lulka:

Witaj! Tego łatka mam już dawno, dostałam go na jakąś ?świąteczną : okazję, ale na doniczce miał nalepkę ?OBI? ? więc to chyba jego pochodzenie. Bardzo wdzięczna roślinka, często kwitnie i cudownie pachnie.
Jatra:

Witaj. W kwieciarni też takiego kiedyś widziałam. Jak napisałam powyżej bardzo wdzięczna roślinka, jej kwiaty są olbrzymie. Przy ostatnim kwitnieniu kwiaty osiągay rozmiar mojej dłoni.
iwka2 :

Witaj w moim wątku!
A tak zakwitł mi kolejny pracowniany storczuś i towarzyszy malutkiej rózowej mini:
No i zaszalałam... spełniłam swoje marzenie o Vandeczkach, mam dwie z przecenki i jedną kwitnącą. Nie mam dzisiaj jak zrobić dobrych zdjęć więc pokaże tylko parę tej kwitnącej.Tak sie z nich cieszę, zę musze Wam

ją pokazać.
Vandeczka była zawieszona na metalowym wieszaczku, miała dość mocno połamane i zasuszone korzonki, nie wiem czy dobrze zrobilam, ale dałam ją do szklanego pojemnika, po usunięciu zasuszonych korzonków, Mam nadzieję, że jej nie zaszkodzę

A takiego łobuza dostałam od mamy, właśnie rozwinoł pączki:
p.s. Przepraszam za złą jakość zdjęć...