IRENKO lilia jak lilia nie wiem co w niej pięknego ,że wszyscy sie nią zachwycają chyba ,że ten kolor . Gizmo to napradę kolos kwiat wiekszy niż deserowy talerzyk można by z niego jeść zupę
HANIU dla mnie ona jest numer 1 a potem jest Nostalgia nie wiem jak komu ,ale Princ jest o wiele ładniejszy chociaż ma mniejsze kwiaty . Mam tak samo dlatego Nostalgia idzie do Tosi
ANIU on przyszedł powąchać lilie może uwielbia ich zapach tak samo jak ja :;
STASIU moja dalia też w siedzi w doniczce ,ale chyba ją wysadzę do gruntubo zrobiło sie miejsce . U Oli Odważnej też dalie siedzą w donicach i pieknie rosną . Nostalgia jak każda róża sprawuje sie dobrze jeśli ma dobre podłoze
MAJKA też masz dużo lelujek . Szkoda ,ze one tak krótko kwitną .
ALU Gizmo mam z jesiennych zakupów ,ale myślę ,ze to naprawdę jedna z najwiekszych lilii
BAŚKA ,ale ja sie z Tobą niezgodzę dla mnie Princ jest ładnieszy a potem Double Delight . Moze zmienię zdanie a propo priorytetu ,ale na razie to Princ zajmuje 1 lokatę chociaż nie pachnie
ZYTKO u mnie też 1 lilia całkiem uschła parę niektóre również pogubiły parę pąkow ,ale to nic w porównaniu a tą ilością ,ktora kwitnie . Moze za dużo tej wody
ANDRZEJU jak sie uspokoiłes to sie ciesze ,że moja oaza tak na Ciebie pozytywnie wpływa
ALOESIKU miło Cię powitać w moich progach . Jak podoba Ci się oaza to zapraszam częściej