Arletko kupilaś coś
Ja byłam dzisiaj w najbliższej (10 km) i pojechałam na darmo, grudniki były wczoraj a dzisiaj juz nie było ani jednego, mają miec jeszcze w poniedziałek tylko że ja idę do pracy
Witaj Arletko
Pogdlądam tak po cichutku twoje kwiatuch przecudnej są urody od grudników trudno oderwać wzrok ,
Pomysł z badylkiem super myślę, iż trzeba szwagra częściej denerwować - w nerwach jest twórczy .
Aby zrozumieć ludzi, trzeba starać się usłyszeć to czego nigdy nie mówią i być może nigdy nie powiedzą.
Ja też gratuluję nowego nabytku.Arletko poczekaj aż zakwitnie.Pąki ma podobne ale może w środku jeden być jaśniejszy.Sama oglądałam ostatnio takie grudniczki z taka ilością pąków.Przyciągają jak tak się tu na forum ogląda takie pięknotki.Ale obawiałam się że mi pąki opadną po przyniesieniu do domku.Wiem ze nie lubią obracania i przestawiania jak mają pąki.Oby Ci pięknie zakwitł.
Nowy nabytek naprawdę ładny i okazały
Oby cieszył Cię długo i kwitł obficie.
Teraz one na każdym wątku ale to dlatego, że naprawdę o tej porze ładne. No i kaktusowate przecież. :P
Iwonko poczekam, poczekam a z tym kręceniem to bym tak bardzo się nie przejmowała na pewno pąki nie oblecą po przyniesieniu do domu dziś jeszcze nie spadł ani jeden
Henryku no wiem, że ich pełno teraz wszędzie ale jak tu ich nie mieć
Asiu i Tobie także życzę miłej niedzieli
No a teraz nie grudniki choć pełnia kwitnienia na grudzień pewnie przypadnie na razie namiastek tylko jeden kwiatek ale jeszcze kilka pączków się chowa
Tak wyglądał 1 czerwca jak go dostałam od Celinki
Arletko witaj
Grudniczek to nieźle zapączkowany cały bukiet
Natomiast klonik... popisał się całkiem, całkiem W tak krótkim czasie pokazać całą urodę ? Fantastycznie
Arletko ależ ten grudniaczek zapączkował jak rozkwitnie będzie radocha moje praktycznie przekwitły więc zostało mi podglądać forumowe
Ja na zakupy wybieram się jutro , szukam wyjątkowych kolorków bo w tym tygodniu mam dostać szczepki białego morelowego i łososiowego dla klonika