Moje spełnione marzenie Małgocha 1960

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje spełnione marzenie Małgocha 1960

Post »

Niestety wnuków nie mam,a bardzo bym chciała i tym większy żal,że nic na to się nie zanosi.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

Proszę :!: :!: jak już świątecznie w Twoim domku ;:138
Oczywiście pupilek synusia najważniejsze miejsca w domu sobie zarezerwował.
U mnie jeszcze daleko do nastroju świątecznego ;:223
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krysiu, pierwszy raz od niepamiętnych czasów mogę przygotować się do świąt w normalny ludzki sposób i moze nadmiar czasu spowodował,że nabrałam takiego tempa. Lata pracy w handlu, i to na swoim,nie pozwolił mi nigdy czasowo,żeby te swieta były takie jak powinny. Chyba na całym świecie jest takie podejscie,że w handlu nie pracują ludzie i nic im się nie należy. W wigilię często wychodziło sie o 16ej ze sklepu to powiedz co można było nawojowac. Dopóki żyła mama, było normalnie,kiedy jej zabrakło można było się okichac.W obecnych czasach mogę powiedzieć z cała pewnością,że państwo powinno wypłacać dodatek szkodliwy dla ludzi pracujących w handlu.
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Witaj Małgosiu...nie masz czego żałować...dopiero u Ciebie jest co podziwiać...Piękne wnętrza...i śliczna choinka już stoi ;:138
A kłopoty są z netem nie tylko u Ciebie...dużo znajomych narzeka..):
Co do tego handlu to się zgadzam;)))
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cześć Małgocha. My się jeszcze nie znamy. Ja już nie pamiętam, czy kiedykolwiek zostawiłam u ciebie ślad, ale wiem, że byłam w twoim wątku, bo pamiętam twoje zdjęcie. Wiesz co, bardzo mnie zainteresowały te różne pienne formy przy twoim tarasie. Możesz wymienić, co tam masz posadzone.
Twój synuś to zupełnei jak mój. Chociaż u mnie jest najstarszy z moich dzieci, to nadal samotny, ale zamiast z pieskiem siedzi przy perkusji. Tylko że ja mam trochę lepiej niż ty, bo moje dwie corki mają już swoje córki, więc jestem szczęsliwą babcią i zastanawiam się, jak to być mogło, że kiedyś tych moich wnuczek skarbeczków nie było.
POzdrawiam, Małgosiu, i mam nadzieję, że od dzisiaj będziemy się nawzajem odwiedzały. :D
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Wando. Ja mam niestety jedynaka i wiem,że zrobiłam mu tym ogromną krzywdę, bo sama jestem jedynaczką. W pewnym okresie jest to fajne, tym bardziej jak patrzy się na żrące się rodzeństwo,kiedy w grę wchodzi majątek,ale nie wszędzie jest żle.Najbardziej smutne są święta,kiedy siedzimy takie trzy sieroty.
Co do piennych przy tarasie to mam 4 gatunki wierzb i modrzew.Fachowych nazw nie znam oprócz japońskiej i palmowej.
Pozdrawiam.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Domek już pięknie przygotowany do świąt :P ;:138 ;:138 ;:138
Ja jeszcze w lesie ............................ :oops:
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Dzień dobry Małgosiu. Domek już pięknie przygotowany, dekoracje porobione. A i pewnei w kuchi już potrawy częściowo przysposobione.
Małgosiu doskonale wiem, o czym mówisz, bo ja sama jestem jedynaczką i pamiętam, jak na Wigilię także siedzieliśmy przy stole "jak te trzy sieroty". I z tego względu chciałam mieć więcej dzieci. Mamy syna i dwie córki, a te córki mają już po własnej córce. Spotkamy się wszyscy na Wigilię i będzie wesoło.
No ale cóż, wiadomo, że życie różnie się układa. Życzę tobie i twojemu synowi, by znalazł sobie druga połówkę i kiedyś dał ci także wnuki. Na pewno tak będzie, Małgosiu. A podczas Wigilii pomyślę o tobie i wtedy przy twoim stole będzie was w pewnym sensie więcej. :)
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję ci Wandeczko,dobre myśli są mi bardzo potrzebne ostatnio. Nikt nie zrozumie samotności jedynaka tylko drugi jedynak. Co roku mam nadzieje,że w nastepną wigilię będzie nas więcej i co roku nie udaje się. W tym roku na pewno bedzie nas tylko trójka, o ile mąż dojedzie z Holandii w taką pogodę i znowu muszę żyć nadzieją przez rok,że może w następna wigilia będzie weselsza.

http://www.youtube.com/watch?v=xOjNco06 ... re=related
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Cześć Gosiu zaciekawił mnie link do piosenki zostawiany w wątkach znajomych z forum i zaintrygowana tym trafiłam do Ciebie i nie żałuję.Piękny masz wystrój na święta a moja choinka jeszcze rośnie.
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Małgosiu :wit :wit
dziękuję za piękną kolędę ;:196 u Ciebie już tak świątecznie tylko zasiąść za stołem :D :D
i choinka piękna i dekoracje świąteczne ;:138
ja od dzisiaj mam urlop do świąt i tak wszystko na raz i zakupy i w kuchni ,i nie wiadomo co najpierw robić :D :D choinkę już mamy kupioną świeżą,a ubierać będziemy pewnie w czwartek .Mamy wnuczkę roczną Natalkę, to będzie ubaw z niej, zapaliliśmy taką kulę z lampeczkami to tak się cieszyła , piszczała,nóżkami przebierała ,po swojemu coś tak gadała ,a my to takie gapy ;:223 ;:223 zamiast to nagrać ,byłaby pamiątka dla niej , ale teraz kamera przygotowana na wejście Natalki jak będzie choinka :D :D
Małgosiu i Ty też się doczekasz wnucząt :D :D chłopaki to się tak nie spieszą,ja mam dwie córki :D
pozdrawiam Cię serdecznie ;:196
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Małgosiu witaj. Masz śliczne dekoracje świąteczne, piękny dom, nie to co ja mieszkam w bloku.
Samotna także nie jesteś. Masz Syna, Męża, więc się nie smuć. ;:196
Z pewnością wnuków także się doczekasz, moje córki także wyszły za mąż dopiero po studiach.
Najważniejsze, że wszyscy zdrowi.
Ja nie będę miała wesołych świąt, chociaż mama przyjedzie i córki z mężami, ale w sierpniu zmarł mi brat, więc sama rozumiesz.
Pozdrawiam serdecznie. :wink:
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję za miłe odwiedziny i jeszcze milsze słowa. Trzeba po prostu czekać, może zdążę jeszcze pocieszyć się wnukami. Może w końcu moja cierpliwość zostanie nagrodzona.
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Małgosiu ;:167 dziękuję za kolędę...trzymam kciuki i z całego ;:167 życzę w przyszłym roku Maluszka gaworzącego przy stole.
Kiedyś byłam w Twoim ogrodzie ale się nie wpisałam... bardzo mi się wszystko podoba...fajny pomysł z wierzbami przy tarasie :P Psina też cudowna, też mam podobnego kudłacza...podrzutka.
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

...Małgosiu ;:196 dziękuję za piekne życzenia ...życzę Ci żeby na przyszły rok było Was więcej
przy stole wigilijnym...ciesz się że masz wspaniałego, zdrowego syna ...
... znajdzie sobie swoją drugą połówkę ;:108 nie martw się...
...ja mam trzech synów -dwóch żonatych i dwie wnusie...i Ty też będziesz miała...
...a psinka nie sciąga z choinki łakoci :?: mój wilczek kundlowaty to zjadał pierniczki a dzieci nie... :;230 teraz nie wieszamy...
...gratuluję. wolności...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”