Nino witaj!
Wpadłem z rewizytą, by podziwiać Twoje podopieczne. Masz ciekawe i wymagające egzemplarze i pewnie im dobrze, bo świetnie wyglądają i ładnie kwitną. Jednym słowem masz dobrą rękę do kwiatów.
Pozdrawiam Janusz
Nino, masz niesamowitą rękę do kwiatów,wszystko rośnie ci wspaniale.Mam 2 beniaminki,jeden jest na wykończeniu, drugi pewnie dołaczy też do niego.Nie wiem co robię nie tak,jedni mówią,że trzeba rzadko podlewać,inni,że musi mieć cały czas wilgotno.Jakkolwiek bym nie robiła opadają liscie , łysieje i pada.
Kaktusy masz też piękne. Podobaja mi się u kogoś,ale w domu nie mam żadnego, bo moja mama mówiła,że przynoszą nieszczęście.Raz przyniosłam od koleżanki, może zbieg okoliczności,ale za miesiąc mama zmarła. Nie chcę mieć już z nimi nic do czynienia.
wIDZIAŁAM TEŻ U CIEBIE PIĘKNY RÓŻOWY OLEANDER.pRÓBOWAŁAŚ go może ukorzeniać?Dzisiaj odszczypałam 2 gałaki małe , wsadziłam do wody i będę czekać na korzonki.Nigdy tak nie robiłam, może się uda?
Nino wpadłam z rewizytą i jestem zachwycona. Sama nie wiem co chwalić, bo wszystko u Ciebie piękne.
Najbardziej chyba urzekła mnie strelicja, jak długo ją masz?
Piękne cytrusy, figa.
Śliczne storczyki , piękna vanda
I jeszcze te truskawki
Hej piękna masz kalanchoe, ja dostałam w prezencie tego kwiatka rok temu, a teraz zastanawiam się czy jej nie wyczucic bo ani nie kwitnie, ani jakoś szczególnie ozdobna nie jest... Co ty robisz, ze masz taka piękną?