Iduś, podziękuj swojemu M. w moim imieniu

To miło, że komuś się podobają moje ogrodowe zakątki, choć wiem, że na forum jest mnóstwo pięknych i piękniejszych ogrodów :P
Gosiu, właśnie moim zamierzeniem było podzielić ogród na kilka zakątków, które można odkrywać spacerując po nim...
Jolu, rzeczywiście - te drobiazgi to pamiątki z wakacji i prezenty od przyjaciół, którzy znają mój gust i często podrzucają mi coś fajnego
Aniu, u Ciebie ciągle upał? Bo u nas dzisiaj cały dzień był chłodny i deszczowy i na jutro prognozy są podobne :P
Agnieszko, mam cztery krzaczki hibiskusa, w tym tylko jeden kupiony w sklepie, pozostałe to sieweczki z ogrodu mojej koleżanki. Jak je sadziłam, ze trzy lata temu, były maleńkie jak Twoje. Ale wyjątkowo szybko mi urosły i bardzo obficie kwitną, zwłaszcza ten ze zdjęcia - rośnie przy południowej ścianie i chyba to mu się podoba
Wiolu, nie ma za co ! Podziękujesz jak Ci urośnie piękny rącznik.
Jak lipiec, to liliowce

Najszybciej rozrastają się i najbujniej kwitną te zwykłe, pomarańczowe, a te szlachetne powolutku, powolutku, ale już nie mają po jednym kwiatku, co mnie denerwowało w poprzednich latach...