Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"

Post »

No tak Karino, co Ty sobie myślisz ;:111 teraz mi się chce takich gadżetów jak u Ciebie ;:223 pokazujesz cudeńka, ślepia mnie już bolą i co ja teraz mam zrobić ;:223 już do Ciebie nie włażę, bo tylko cierpię ;:147 potrzebuję leku w postaci takich gadżetów :;230
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Geniu,to może wybieraj podobne ale miniaturowe,zawsze gdzieś ładnie się wkomponują z roślinkami,dziękuję za odwiedzinki ;:196
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

Bogumiła pisze:No tak Karino, co Ty sobie myślisz ;:111 teraz mi się chce takich gadżetów jak u Ciebie ;:223 pokazujesz cudeńka, ślepia mnie już bolą i co ja teraz mam zrobić ;:223 już do Ciebie nie włażę, bo tylko cierpię ;:147 potrzebuję leku w postaci takich gadżetów :;230
Kochana Bogusiu,pomalutku a coś zawsze się znajdzie,czy u sąsiada,czy u jakiejś babci co już jej nie potrzebne,lub na giełdzie staroci,choć tam mają drogo,wczoraj wracając od brata ,wstąpiliśmy do wioski Nowizna to jest na trasie Świdnica Dzierżoniów ale tam maja bajerów,że głowa mała :shock: i oczywiście kupiłam 5 doniczeczek i wazonik bez jednego ucha i to wszystko za 20 zł taniocha, POLECAM :uszy
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Kontakt:

Post »

baardzo ładne to Twoje Ranczo..kiedyś zbierałem starocie..zegary ,patefony,monety..miałem nawet oryginalny fonograf Edisona z dużą ilością nagranych wałków..to były pierwsze "płyty" a że były bardzo kruche więc niewiele ich przetrwało.
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

:wit Witaj Józku,miło Cię gościć, to zawsze jakieś hobby ;:108
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

;:3 Dzisiejsze fotki,z pochmurnego dnia ;:3 Obrazek Obrazekto właśnie ten dzbanuszek z jednym uchem za 5zł :tan śliczny prawda ;:138 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazekkolejne zdobycze :tan z Nowizny Obrazek Obrazek Obrazek Obrazeki nareszcie zaczęła się zielenić altanka Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazekglicynia chińska,kiedy ją przycinać? Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazekkolejne zdobycze tym razem legalnie od kamieniarza,oni takie odpady wyrzucają,to jest piaskowiec :tan Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

I znowu tu przylazłam ;:223 ;:223 powsinoga ze mnie :;230
Awatar użytkownika
zosiek
50p
50p
Od: 23 wrz 2009, o 20:40

Post »

karina1 pisze:;:3 Dzisiejsze fotki,z pochmurnego dnia ;:3 ......kolejne zdobycze tym razem legalnie od kamieniarza,oni takie odpady wyrzucają,to jest piaskowiec :tan Obrazek Obrazek......
:shock: :shock: :shock: :shock: Chyba odwiedzę kamieniarzy w moim rejonie.... może odwiedzę ich z przyczepką.....
Pozdrawiam. Zosiek.
mój ogródek
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

U nas niestety takie kamienie na wagę złota. Płaci się jak za zboże. A Ty mówisz odpady :shock:

Potrafisz stworzyć specyficzny klimat Karinko. Nie widziałam drugiego takiego ogrodu. Garnki cudne. Mieszkasz we wspaniałej krainie mlekiem i miodem płynącej, gdzie takie przedmioty są dostępne. ;:7
Awatar użytkownika
Fabi 12
1000p
1000p
Od: 18 sty 2010, o 21:20

Post »

Karino Masz świetne pomysły co do tych gadżetów , a najbardziej podoba mi się titanic.
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

...przypomina mi to pewne gospodarstwo agroturystyczne koło Gorzowa Wlkp...zerknij na http://www.jozef.fotogalerie.pl tam są fotki..
Awatar użytkownika
ewamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 lis 2009, o 00:16

Post »

Karino ;:196 ,jestem zachwycona twoim Ranczem.
A gadżety świetne i pięknie wkomponowane w otoczenie. ;:138 ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

:wit :wit :wit :wit :wit :wit :wit Witam was kochani :shock: ilu tu gości , :wink: dziękuję za wspaniałe słowa ;:196 jak miło że w końcu ktoś docenił nasz wysiłek i trud jaki włożyliśmy w nasz ogród, ;:196 Józek widziałam wspaniałe tamte gospodarstwo ;:108
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

karina1 pisze::wit :wit :wit :wit :wit :wit :wit Witam was kochani :shock: ilu tu gości , :wink: dziękuję za wspaniałe słowa ;:196 jak miło że w końcu ktoś docenił nasz wysiłek i trud jaki włożyliśmy w nasz ogród, ;:196 Józek widziałam wspaniałe tamte gospodarstwo ;:108
Te zdjęcia były robione w pochmurny dżdżysty dzień..w rzeczywistości było jeszcze ładniej..a jaki ogród!!
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

:wit No nie wątpię,też uwielbiam oglądać piękne i ciekawe ogrody :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”