Tereniu, ależ skąd.Begonie to standard, bo od północy wejście do domu.A sprawdzona roślinka.
A do Poznania jadę relaksacyjnie.
Małgosiu, wyrazy współczucia, mi już lepiej.
Bożenko, będę pamiętać, wiem co to jest rozsądna cena.
Zdrówko lepiej, jutro do pracy.
Aniu, ja wiele bym chciała ,ale zaczyna przeważać rozsądek, ogród pęka w szwach, a co niektóre roślinki będą coraz większe.Czas się zająć tym co rośnie.Ty masz 10 razy więcej miejsca i 10 lat młodszy ogródek.
Firletko, piesio wygłaskany, dziękuje.
Mój ogród to jest kolekcjionerski, niezgodny z wszelkimi zasadami kompozycji, ale mnie się podoba, czasem coś w nim zmienię, choć teraz coraz mniej.Co najwyżej roślinka wyląduje za płotem, by zrobić miejsce innej.Jeżeli Ci się podobało to bardzo mi miło.
Przetacznik, to na pewno przetacznik kłosowy siwy, a bodziszka musiałabym zobaczyć, którego masz na myśli.
Tego bodziszka mam od Ani -Zanny, nie pamiętam jak się nazywa, spytam Anię, o odpowiem.
wysoki bodziszek to będzie geranium platypetalum.
O ten chodzi?
[/quote]
Małgosiu, czuj się zaproszona.
Stokrotko, 16 begonii będzie na oknach ,a reszta ozdobi rabatki.Jak je teraz wsadzę to zaczynają kwitnąć w maju, i do przymrozków.
Naprawdę warto je mieć.
Lisko, ja róże będę miała pod oknami sypialni, tam już rosną, a jeszcze jak Piotrek skończy licówkę to będą pnące na ścianie.Pewnie już w tym roku, bo tylko ta ścian mu została.