Ogród Izabell
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Najpierw muszę pokazać Wam sadzoneczki od Grażynki (Kogry) - przyszły dzisiaj. Dziękuję jeszcze raz Grażynko
Dziękuję Gieniu, faktycznie zaczyna się robić pęknie - kolorowo. A ja nie mogę przejść obojętnie z aparatem obok takich pięknych liści.
Myślę, że jak byś dobrze poszukała, to znalazłby się jakiś skrawek niezarośniętego płotu, gdzie przytulił by się Błękitny Anioł
Tak Agnieś u nas już dęby czerwienieją i klony zmieniły szatę - nie mogę się doczekać Twoich interpretacji jesiennych
Dziękuję Ci Basieńko - Strasznie to miłe
Witaj Dawidzie ponownie, dziękuję i zapraszam częściej
Jesienny klimatów ciąg dalszy:
Zdjęcia usunięto z hostingu.
bab...

Dziękuję Gieniu, faktycznie zaczyna się robić pęknie - kolorowo. A ja nie mogę przejść obojętnie z aparatem obok takich pięknych liści.
Myślę, że jak byś dobrze poszukała, to znalazłby się jakiś skrawek niezarośniętego płotu, gdzie przytulił by się Błękitny Anioł

Tak Agnieś u nas już dęby czerwienieją i klony zmieniły szatę - nie mogę się doczekać Twoich interpretacji jesiennych

Dziękuję Ci Basieńko - Strasznie to miłe

Witaj Dawidzie ponownie, dziękuję i zapraszam częściej

Jesienny klimatów ciąg dalszy:
Zdjęcia usunięto z hostingu.
bab...
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
wpadłam do twego cudownego ogródka , widzę że tez zmieniasz kwiatostan swego ogrodu kosztem trawnika ...też od niedawna zmieniam i powiększam swój ogród ,, ale tyle wrzosów na raz nie widziałam chyba że na targu .. pięknie będą wyglądały na drugi rok .. moje tez pięknie zakwitły i postanowiłam zrobic więcej wrzosowisk . teraz mamjuż cztery ale małe .. clematisy są piękne u ciebie , moje dopiero się ukorzeniaja ,posadziłam ich w tym roku więc na kwiaty musę troche poczekac ..
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Oj, czy to naprawdę jabłko?
A kto u Ciebie zbiera kasztany w takich ilościach?
Iza, Ty naprawdę nie potrzebujesz ani jakichś niesamowitych gatunków roślin, ani skomplikowanych nasadzeń, a przynajmniej nie potrzeujesz ich po to, aby zdjecia były ciekawe - bo z prostych elementów wydobywasz dzieła sztuki.
A kto u Ciebie zbiera kasztany w takich ilościach?

Iza, Ty naprawdę nie potrzebujesz ani jakichś niesamowitych gatunków roślin, ani skomplikowanych nasadzeń, a przynajmniej nie potrzeujesz ich po to, aby zdjecia były ciekawe - bo z prostych elementów wydobywasz dzieła sztuki.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Witaj Izuś !
Przespacerowałam po Twoim wątku.
Twoje zdjęcia mnie urzekły, są takie '' miękkie'' i przez to ''ciepłe''.
Pięknie wyglądają wrzosy w takiej dużej plamie.
Ja też uwielbiam powojniki, lecz brak mi miejsca na więcej. Twoja kolekcja jest imponująca, większość bym sama wybrała ( wiesz, że też kocham te kolory)
Chciałam zapytać o kwiat na 8 stronie Twego wątku, czy to fioletowa eustoma, czy róża ?
Izo, czy jesteś fanką cebulowych roślin, masz u siebie coś z tej grupy ?
Pozdrawiam Pell.

Przespacerowałam po Twoim wątku.
Twoje zdjęcia mnie urzekły, są takie '' miękkie'' i przez to ''ciepłe''.
Pięknie wyglądają wrzosy w takiej dużej plamie.
Ja też uwielbiam powojniki, lecz brak mi miejsca na więcej. Twoja kolekcja jest imponująca, większość bym sama wybrała ( wiesz, że też kocham te kolory)
Chciałam zapytać o kwiat na 8 stronie Twego wątku, czy to fioletowa eustoma, czy róża ?
Izo, czy jesteś fanką cebulowych roślin, masz u siebie coś z tej grupy ?
Pozdrawiam Pell.

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Nazwy rośliny
Witaj Forsytko!
Czy ta ostatnia niebieska roślina to pszczelnik /dracocephalum/ ?
Pozdrawiam: goryczka
Czy ta ostatnia niebieska roślina to pszczelnik /dracocephalum/ ?
Pozdrawiam: goryczka
Witam wszystkich 
Dziękuję Dalusiu - jesień jest faktycznie dla mnie magiczna
Tak Mamuśku u mnie większość ogródka to trawa i muszę ją pazurami wydzierać od męża, który szaleje na traktorku kosiarce i nie lubi omijać moich rabatek
Dziękuję Ci bardzo 100krotko
Kasztany pasjami zbiera moja starsza łobuza, już mam ich całe misy i powoli nie wiem co z nimi robić
Dziękuję Wam Marylko i Majeczko - bardzo się staram a kasztanki namiętnie zbierają moje dziewczyny.
Witaj Pell dziękuję za uznanie
. Na 8 stronie to fioletowa eustoma - naprawdę urzekająca. Przyznam szczerze, że do cebulowych podchodzę ostrożnie. W tym roku kupiłam kilka cebul tulipanów (żółte i fioletowe - pod mamową moich dziewczyn) i wsadziłam je pod drzewem - zobaczymy, jak wyjdą na wiosnę.
Witam Cię Goryczko w moim wątku, nie wiem o które kwiatuszki Ci chodzi. Jeśli o te w wazonie to lawenda.
Dzięki Ewuniu - zawsze mogę liczyć na jakieś ciepłe słowo z Twojej strony

Dziękuję Dalusiu - jesień jest faktycznie dla mnie magiczna

Tak Mamuśku u mnie większość ogródka to trawa i muszę ją pazurami wydzierać od męża, który szaleje na traktorku kosiarce i nie lubi omijać moich rabatek

Dziękuję Ci bardzo 100krotko

Kasztany pasjami zbiera moja starsza łobuza, już mam ich całe misy i powoli nie wiem co z nimi robić

Dziękuję Wam Marylko i Majeczko - bardzo się staram a kasztanki namiętnie zbierają moje dziewczyny.
Witaj Pell dziękuję za uznanie

Witam Cię Goryczko w moim wątku, nie wiem o które kwiatuszki Ci chodzi. Jeśli o te w wazonie to lawenda.

Dzięki Ewuniu - zawsze mogę liczyć na jakieś ciepłe słowo z Twojej strony

-
- 1000p
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Jakie piękne wrzosy a kolorki wprost bajeczne:))))
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Spełnione marzenie Marzenki