Skromna kolekcja początkujacej cz.2

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lut 2009, o 20:29

Post »

Miło mi , że o mnie pamiętacie ;:226
Ciągle coś jeszcze do zrobienia, a w niedzielę jeszcze zrobiliśmy grilla dla rodziców Piotra i moich i ciągle tak coś wypada :?
W Bieszczadach było po prostu cudownie. Pogoda w porządku ( choć raz na szczycie spotkała nas burza). " Zaliczyliśmy" kilka szczytów , przez co chodziliśmy na początku jak połamańce :lol:Raz zrobiliśmy sobie trasę 7-godzinna ( 3 szczyty- Tarnica, Halicz i Rozsypaniec) i nie zabezpieczyliśmy się przed słońcem ;:223 no i poparzyliśmy skórę, Piotr miał koszulkę z krótkim rękawem to się poparzył na karku i ręce( prawej , bo z tej strony świeciło nam ciągle słońce). A ja mądra miałam koszulkę na ramiączkach więc miałam górę pleców załatwioną. Dostałam bąble i takie brązowe coś brzydkiego zrobiło się na skórze. to był taki ból , że się popłakałam i chciałam do domciu :cry: Ale za głupotę trzeba płacić :evil: Teraz już ok , tylko skóra się pomarszczyła, łuszczy i zostało jeszcze kilka plam. Tyle bym Wam chciała opowiedzieć , że zbrakło by czasu na pisanie :D Potem jak się wezmę za obróbkę zdjęć, to kilka powstawiam i opiszę.W powrotnej drodze zajechaliśmy do Łańcuta- ależ tam pięknie , a jakie rośliny :shock: :shock: :shock:
Lenko w tamtą stronę jak jechaliśmy w nocy przez Warszawę , to jechalismy przez ulicę na której mieszkasz :D
Aniu a w drodze powrotnej jechaliśmy przez Sandomierz, bardzo ładne miasto :D A ja oczywiście nie miałam adresu :evil: Sama byłam zła na siebie :evil:
A roślinki muszę przyznać , że dzielnie zniosły ten czas. I po tygodniu widziałam, że one jednak rosną :D Z największych niespodzianek domowych to hoja pokazała całą buźkę :D Na balkonie rozkwitła dalia i begonka,,Za dużo się nazbierało , będę Wam pokazywać sukcesywnie i opisywać , żebyście nie padli z nudów czytając ten wpis :lol: A ze mną też coś przyjechało :oops: Z Łańcuta dwa listki begonki, i szczepki trzykrotki :D Z Biedrony w Lesku ( trochę daleko :lol: ) przyjechała mała pepcia. A w Łańcucie Piotr kupił mi : niedośpian, pileę, i mulenbekię :D A dziś z rynku przywędrował ze mną nowy koleus :D Uff, ale się napisałam. Na razie starczy , bo już się nie mogę doczekać , żeby poczytać co u Was :D Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Widzę że wakacje się udały....chociaż słoneczko trochę dało Ci w kość ale dobrze że już jest wszystko okej :wink:
Pięknie kwitną balkonowe i hoja cudnie zakwitła a nowości rewelacyjne w szczególności koleus....ależ on jest pięknie wybarwiony :shock:
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ależ oryginalnie wybarwiony koleusek,a to ostatnie ,drobniutkie to co to?
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu to mulenbekia :)
Karolina
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23

Post »

:shock: pierwszy raz taką widzę,pogrzebałam w necie i znalazłam takie coś. :lol:
Awatar użytkownika
karolaipiotr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu wielkie dzięki za ten odnośnik, ciekawie wyglądają tak skomponowane :shock:
Karolina
Awatar użytkownika
Agunia
1000p
1000p
Od: 23 mar 2009, o 12:28

Post »

Witaj z powrotem :D ja też czekam na zdjęcia z waszych wojaży :D
Awatar użytkownika
Zgredo
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 1 maja 2008, o 15:42

Post »

Ależ hojka, ależ koleusik - piękności :!: Miło czytać, że wypoczęłaś, choć to poparzenie nie brzmiało wesoło - musiało was naprawdę nieźle spiec :roll:
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Awatar użytkownika
asiula13
1000p
1000p
Od: 16 cze 2009, o 11:15
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Karolko :D :D super że wracasz wypoczęta :D :D
o a Sandomierz to niedaleko mnie :D :D
kwiatuszki super :D
Awatar użytkownika
Mama Aguni
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 11:48

Post »

Karolinko to warto było przejechać tyle kilometrów skoro wczasy się udały Obrazek i kwiatuszki też dzielnie zniosły rozłąkę :D .Hojka zachwycająca, pozostałe też ślicznie kwitną, nowości piękne :shock:
Pozdrawiam Teresa
Agunia i ja
Galeria
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35

Post »

Ojej nowości masz super a w szczególności koleus, który ma śliczne kolorki a niedośpian jest przecudowny:) nigdzie kolo siebie nie mogę ich dostać :evil:
Awatar użytkownika
Haim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 cze 2009, o 01:16

Post »

Karolinko, wszystkie Twoje nowości są cudne, mnie szczególnie przypadł do gustu niedośpian i mulenbekia a buźka hoji powalająca Obrazek

Bardzo się cieszę, że jesteś znowu wśród nas Obrazek
Moje Kochane Storczyki ;:167

Pozdrawiam serdecznie, Asia :)
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2008, o 11:15

Post »

Karolinko witam Cię.To wspaniale że wypoczynek się udał.Nowości przecudne mimo że pokonały długą trasę ale z własnego doświadczenia wiem że one potrafią dużo wytrzymać.Czekam oczywiście na następne zdjęcia :D Pozdrawiam
P.s. dziękuje za odwiedzinki :D
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

;:87 Nareszcie wróciłaś.
Przywiozłaś fajne zielone pamiątki z wakacji :P.
Barodzo współczuję poparzeń :( ,
Bardzo was wywiało w stronę centrum że Grójecką jechaliście :? .
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p
Od: 10 cze 2009, o 14:23

Post »

Nie ma to jak udane wakacje :) I pewnie nawet poparzenie nie zepsuło Wam wypoczynku ;) Roślinki oczywiście świetne. I ja czekam na górskie zdjęcia :D
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”