Zielone życie Asiuli13
u mnie niestety jest bardzo sucho i gorąco zimą - stąd pewnie to zasychanie liściasiula13 pisze:magi dziękuję Ci - zauważyłam, że te liściowe lubią wilgoć, ciepło i jasne pomieszczenie. krzyżyki to moje hobby od dawna - uwielbiam to![]()

a krzyżyki też uwielbiam :P , niestety czasu na to zajęcie mało i na efekty trzeba latami pracować, szczególnie że lubię duże obrazy

- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- asiula13
- 1000p
- Od: 16 cze 2009, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
o nikt mnie nie odwiedza
a ja chciałabym pokazać Wam moje nowości - Begonie - moje pierwsze w życiu:
czerwono-czarna:

zielono-srebrna:

taki gość - nie wiem jak się zwie - ma takie różowe obwódki na liściach - tu foto zbliżonego liścia:

Begonie kupiliśmy w Tesco - są od wczoraj - śliczne kolory, niestety przelane i poniszczone liście mają - dlatego są tylko 2.
a tutaj kochany Pan Orest - złoty Cocker Spaniel - moje Złote Serce:
chcę Wam go przedstawić:

a ja chciałabym pokazać Wam moje nowości - Begonie - moje pierwsze w życiu:
czerwono-czarna:

zielono-srebrna:

taki gość - nie wiem jak się zwie - ma takie różowe obwódki na liściach - tu foto zbliżonego liścia:

Begonie kupiliśmy w Tesco - są od wczoraj - śliczne kolory, niestety przelane i poniszczone liście mają - dlatego są tylko 2.
a tutaj kochany Pan Orest - złoty Cocker Spaniel - moje Złote Serce:
chcę Wam go przedstawić:

- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- asiula13
- 1000p
- Od: 16 cze 2009, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu to prawda super kolory - a te które tam zmarnowali
poprzez przelanie to
były jeszcze z różowym i wiele innych super - ale co z tego jak woda się z nich ciurkiem lała
Oresta podrapię za uchem długim od Ciebie na pewno - on to uwielbia
jesteś jednym z najwierniejszych gości mojego tematu, dlatego chciałabym Ci podarować zaszczepki tych begonii - tylko powiedz mi jak się je rozmnaża

były jeszcze z różowym i wiele innych super - ale co z tego jak woda się z nich ciurkiem lała

Oresta podrapię za uchem długim od Ciebie na pewno - on to uwielbia

jesteś jednym z najwierniejszych gości mojego tematu, dlatego chciałabym Ci podarować zaszczepki tych begonii - tylko powiedz mi jak się je rozmnaża