K ja Kac - niestety towarzyszył mi przez ostatnie dni
K jak Kamień - twardy materiał (czasami trzeba się do niego upodobnić, aby przetrwać)
K jak Kapuś - przedstawiciel najgorszej z możliwych cech
K jak Koń - marzy mi się czarny jak smoła ogier
K jak Kundelek - najmądrzejszy i najwierniejszy pies
hmm... coś zamarł ten temat K jak: Kocham - bo kocham to słowo i wszystko co ze sobą niesie. Kawa - bardziej mi smakuje gdy piję ją czytając forum. Kiryski - moje ulubione rybki. Kowal - chcę myśleć, że jestem kowalem swojego losu. Koniec - bo nic więcej nie przychodzi mi do głowy ;-)
L jak Labirynt - przez każdy da się przejść, nawet życiowy L jak Labilność - cecha ludzka oznaczająca słabość, ale niestety często występująca L jak Litość - lubię się nad kimś litować L jak Luz - trzeba go mieć w sobie, aby się nie ośmieszać
L jak: Los - aby zawsze był dobry Libiąż - bo tu mieszkam Lekcja - obym zawsze wyciągała wnioski Lekkość - bym szła z nią przez życie Lojalność - by o niej pamiętać
L- jak lekcje, codziennie je prowadzę ;-)
L - jak Lato - ubóstwiam je!
L- jak Lody, kurde, mniami!
L - jak lepiej, zawsze może być
L - jak leniuch, chciałabym być nim trochę...
L - laseroterapia, właśnie dostałam skierowanie...
L - lakier do paznokci,biały, jasny, różowy..acchh...
L - jak listy, kiedyś pisałam, teraz..eh.... szkoda słów... mało czasu...
L - jak lekko, tak się czuję po śniadaniu
L - jak LOVE
L - latawiec, który nie chciał latać, z desek i koszuli flanelowej
L - lin, największa ryba, którą wyłowiłem
L - lekcja niemieckiego, mrr
L - love a co za tym idzie Ewelina
L - lampucera - fajne słowo
L - lody, adwokatowe
Łosoś - lubię
Łatwizna - nie lubię, choć czasem na nią idę
Łzy - czasem się cisną same do oczu, z radości, smutku, wiatru...
Łotry - tak mówił na nas Pan z niemieckiego w podstawówce
Ł jak Łuk - lubię sobie z niego postrzelać Ł jak Łakocie ;:8 Ł jak Łopatologiczny - mój ulubiony język Ł jak Łańcut - fajne miasteczko z ładnym zameczkiem
Czy możemy już dojść do M ??
Jeśli tak to... M jak: Ma-uri - bo zabiera mnie ponad... Mariusz - mój "M" Maorysi - podziwiam ich sztukę MOC - wierzę, że jest we mnie Mama - jest tylko jedna ;-) chyba jedno z pierwszych słów którego się uczymy Migdały - moje ulubione Muzyka - nie wyobrażam sobie bez niej życia Masaż - tylko Ma-uri!! Miłości - mam ich kilka Morze - chciałabym nad nim mieszkać Metallica - zespół który chyba nigdy mi się nie znudzi Milin - czekam na jego kwiaty Motyle - kto ich nie podziwia... MAROLEX - ma fajne forum ;-)
M jak Mikroby - fajnie wyglądają pod mikroskopem M jak Mensa - bardzo mi znajoma M jak Matematyka - nigdy jej nie trawiłam M jak Mgławice - uwielbiam je oglądać przez teleskop M jak Mentalność - u niektórych ludzi bywa komiczna M jak Mózg - każdy ma swój i nie zawsze pełny