Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wygląda na to, że to są chyba te goździki. Tylko w tych "kwiaciarnianych" pewnie obrywali pąki, żeby został tylko jeden na pędzie.
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Geniu piekne miałaś te goździki na działeczce, ja mam kilka kolorków wieloletnich, takich dosyć wysokich , ale marzą mi się takie niziutkie, jest kilka odmian takich pięknych maluszków, ale nigdzie nie mogę dostać. Znalazłam teraz na allegro, ale chyba zostawię zakup na przyszły rok, ponieważ już dużo pieniędzy wydałam na kwiaty w tym roku a jeszcze mam w planie kupić kilkanaście róz, kilka rododendronów i azalii- a to będzie też spory wydatek. No ale jeśli je spotkam w jakimś sklepie ogrodniczym, to oczywiście kupię 

Kolorowy ogród Geni - 2009r - cz.3
Geniu;coś było robione przy naszych stronach i wpisach.Wpisywałem do Ciebie, i tego postu nie widzę.U mnie liczba postów też się zmniejszyła,zobaczę u Krzysia.Pozdrowienia.Ryszard
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Krzysiu te są inne ,moje pięknie pachną a te które mam w wazonie nie .bishop pisze:Wygląda na to, że to są chyba te goździki. Tylko w tych "kwiaciarnianych" pewnie obrywali pąki, żeby został tylko jeden na pędzie.
Witaj Agnieszko te wieloletnie większość z nich wypada po2-3 lata ale mam takie ciemno różowe niskie te są już z 10 lat i ciągle je komuś wydawałam No i pierzaste białe
Genia
- e-genia
Oczywiście Moniko nie wiem tylko czy Grzesiu ma tez jasno różową czy ciemno różową muszę zapytać GrzesiaMonia68 pisze:Witaj, GeniuPiękna jest Twoja wiosna
Moja jeżówka kwitnie w kolorze jasnoróżowym, jeśli masz ochotę, chętnie wyślę
U mnie nieśmiało wygląda słońce, ale znowu potwornie wieje i tylko +3 na termometrze... Miłego dnia
A z pogodą u mnie jak u Ciebie
- e-genia
Witaj Aniu to pewnie grypka tak jak u mnie wcześniej,kuruj się skarbie ,kupiłam w OBI bratki w Ostaszewie pierwiosnki no i jeżówkę,białą,żółtą i pomarańczową,zielonej nie byłokubanki pisze:Geniu, życzę dużo słoneczka i udanej wyprawy do sklepów ogrodniczych
Ja siedzę z katarem przy komputerze, ale pewnie niedługo, bo od rana głowa mnie boli