Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Wygląda na to, że to są chyba te goździki. Tylko w tych "kwiaciarnianych" pewnie obrywali pąki, żeby został tylko jeden na pędzie.
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Geniu piekne miałaś te goździki na działeczce, ja mam kilka kolorków wieloletnich, takich dosyć wysokich , ale marzą mi się takie niziutkie, jest kilka odmian takich pięknych maluszków, ale nigdzie nie mogę dostać. Znalazłam teraz na allegro, ale chyba zostawię zakup na przyszły rok, ponieważ już dużo pieniędzy wydałam na kwiaty w tym roku a jeszcze mam w planie kupić kilkanaście róz, kilka rododendronów i azalii- a to będzie też spory wydatek. No ale jeśli je spotkam w jakimś sklepie ogrodniczym, to oczywiście kupię :D
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Kolorowy ogród Geni - 2009r - cz.3

Post »

Geniu;coś było robione przy naszych stronach i wpisach.Wpisywałem do Ciebie, i tego postu nie widzę.U mnie liczba postów też się zmniejszyła,zobaczę u Krzysia.Pozdrowienia.Ryszard
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Rysiu u mnie też ale ja zrezygnowałam z pogaduchy u Geni ,chociaż znowu są otwarte bo Artur chciał . tylko zostały podzielone i 3 strony ostatnie chyba zostały .
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

bishop pisze:Wygląda na to, że to są chyba te goździki. Tylko w tych "kwiaciarnianych" pewnie obrywali pąki, żeby został tylko jeden na pędzie.
Krzysiu te są inne ,moje pięknie pachną a te które mam w wazonie nie .

Witaj Agnieszko te wieloletnie większość z nich wypada po2-3 lata ale mam takie ciemno różowe niskie te są już z 10 lat i ciągle je komuś wydawałam No i pierzaste białe
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Monia68 pisze:Witaj, Geniu :) Piękna jest Twoja wiosna :) Moja jeżówka kwitnie w kolorze jasnoróżowym, jeśli masz ochotę, chętnie wyślę :)
U mnie nieśmiało wygląda słońce, ale znowu potwornie wieje i tylko +3 na termometrze... Miłego dnia :)
Oczywiście Moniko nie wiem tylko czy Grzesiu ma tez jasno różową czy ciemno różową muszę zapytać Grzesia
A z pogodą u mnie jak u Ciebie
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Geniu a czy masz zdjęcie tych niziutkich ciemno-różowych :?: Chętnie bym je zobaczyła.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Carla-pwd pisze:u mnie tez nie ma jeszcze bratków.. :( ... ale i zimno jest.. to poczekam i ja do kwietnia :)
a bratki dziś kupiłam w OBI i chyba jeszcze dziś wsadzę do ziemi u sąsiadki są od tygodnia i nic im się nie stało .
Genia
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Geniu, co tam u Ciebie w ogrodzie ????? U mnie dzisiaj świeci piękne słońce i jest prawie 10 st.C a ja muszę siedzieć w pracy aż do 19.00 . :cry: :cry:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko raczej nie ja nie robiłam zdjęć wszystkim kwiatkom ,ale są bardzo ładne.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kubanki pisze:Geniu, życzę dużo słoneczka i udanej wyprawy do sklepów ogrodniczych :)
Ja siedzę z katarem przy komputerze, ale pewnie niedługo, bo od rana głowa mnie boli :(
Witaj Aniu to pewnie grypka tak jak u mnie wcześniej,kuruj się skarbie ,kupiłam w OBI bratki w Ostaszewie pierwiosnki no i jeżówkę,białą,żółtą i pomarańczową,zielonej nie było
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mutari pisze:Witam Geniu, co tam u Ciebie w ogrodzie ????? U mnie dzisiaj świeci piękne słońce i jest prawie 10 st.C a ja muszę siedzieć w pracy aż do 19.00 . :cry: :cry:
Nie wiem jaka jest temperatura ale jest zimno i słoneczko nie bardzo chce przebić się przez chmury nie wiem czy warto robić zdjęcia.
Genia
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Geniu Droga, nie dostawałam powiadomień, bo Ty nowy wątek masz.
Coś mi się zdaje, że Ty w tym roku z cztery albo pięć wątków będziesz miała :lol:

Cieszę się, że Cię odnalazłam i życzę miłego popołudnia :D
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Halinko bardzo się cieszę że mnie odwiedziłaś .Nic nie poradzę że tak wątek się rozrasta .Starsze każę likwidować i Tyle.
Genia
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Geniu, twój wątek dlatego tak szybko się rozrasta, ponieważ każdy bardzo cię lubi i miło się z Tobą rozmawia.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”