Ogród Pelagii
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Targanie ziemi kompostowej nie jest może przyjemne, ale dla takich efektów warto
Bardzo jestem ciekawa reakcji krecika na bzowy napój, nie nazbierałam tego ziela, bo jakoś mało rozwinięty jeszcze.
Z planów zrobienia wierzbowego kosza pod piwonie zostały mi tylko pogniecione wierzbowe gałęzie
.
Cierpliwości mi zabrakło. Całkiem jednak nie odpuszczam
. Coś wyprodukuję.

Bardzo jestem ciekawa reakcji krecika na bzowy napój, nie nazbierałam tego ziela, bo jakoś mało rozwinięty jeszcze.
Z planów zrobienia wierzbowego kosza pod piwonie zostały mi tylko pogniecione wierzbowe gałęzie

Cierpliwości mi zabrakło. Całkiem jednak nie odpuszczam

Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- pelagia72
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Elsi!
Mój kompostownik jest malutki ( podobnie jak ogród), więc się nie namęczyłam zbytnio, ale bliskie spotkanie z jego mieszkańcami jest zawsze przeżyciem!.
Rozśmieszyłaś mnie tymi pogiętymi gałęziami!
Ja będę robić niebawem podporę do fasoli, będzie podobnie! Fajnie jest, jak ktoś pomoże, przytrzyma.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce z wikliną!

Mój kompostownik jest malutki ( podobnie jak ogród), więc się nie namęczyłam zbytnio, ale bliskie spotkanie z jego mieszkańcami jest zawsze przeżyciem!.
Rozśmieszyłaś mnie tymi pogiętymi gałęziami!
Ja będę robić niebawem podporę do fasoli, będzie podobnie! Fajnie jest, jak ktoś pomoże, przytrzyma.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce z wikliną!