Połowa kwietnia, a u mnie na zdjęciach jeszcze zima
Pracy w moim "Prawie -Ogrodzie" mnóstwo...czasu na przyjemności...czytaj FORUM...niestety ciągle brakuje
W P-O już troszeczkę się obrobiłam, liście wybrane, nawóz podsypany, trociny przywiezione, róże przycięte, nowe krzewy wsadzone...można chwilę odsapnąć :P
Czekam na deszcz, bo bieganie z prawie 30 metrowym wężem, niestety nie należy do przyjemności.
jak pięknie i nic dziwnego że Bożenka znika na całe miesiące jak w P-O wszystko pięknie uporządkowane i zobaczyłam to samo cudo co i ja w zeszłym roku wsadziłam te duże zielone liście z różowym kwiatem ale u ciebie są olbrzymie
BOŻENKO cieszę się ,że wpadłaś mnie odwiedzić . Przychodząc do Ciebie z rewizytą dopiero mi się przypomniało ,że wpadałam do Ciebie na pogaduchy . Po zmianie serwerów wszystko się pokićkało więc musiałam zmienić pocztę i wizyty u Ciebie też się skończyły gdyż nie przychodziły powiadomienia . Zawsze mi się u Ciebie podobało w Twoim PO też . Miłego dnia BOŻENKO
I jeszcze trochę wiosennych kolorków...
Nareszcie pada deszcz
Witaj Markusie, w P_O właściwie niewiele się zmienia, ta najstarsza środkowa część jedynie się zagęszcza i chyba w przyszłym roku będę musiała co nieco poprzesadzać. Na szczęście mam gdzie, bo do końca chodnika jest jeszcze prawie 25 metrów Beatko, sama wiesz jak to jest wiosną :P tyrałam dosłownie od rana do wieczora, żeby to wszystko uporządkować po zimie. A bergenia jest fajną byliną i mam jej sporo. Niestety uwielbiają ją ślimaki ...jutro muszę kupić ślimakol
Wiosna Wiosna i to jaka fantastyczna
Pracy to Ty masz niestety ale za to potem jakie możemy oglądać widoki
Poważnie mówisz Bożenko o uprawie kolejnych 25 metrów .
Dziewczyno złota!
BOŻENKO cieszę się że mnie odwiedziłaś zapraszam częściej pomimo nawału pracy . A deszczu nawet na lekarstwo a tak się wszyscy cieszyliśmy na to dobrodziejstwo
Bożenko,
Twoje widoczki to balsam dla oczu i całego ciała, można je oglądać i oglądać i oglądać i zawsze pięknie się prezentują wszystkie ogrodowe"kąciki"
Pozdrawiam