Moje hobby - storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
w sklepie to nie wiem, czy może być, ja nigdy nie widziałam. tylko raz w kwiaciarni, a tak to na wystawie. ja bym bardzo chciała białego z mazami.gelatynka pisze:elizabett-dziekuje za dobre slowa, storczykowa dziekuje- marzy mi się bialy w bordowe ciapy, moze w czwartek w lidlu bedzie :o mam cicha nadzieje
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Pocieszka śliczna
co do wymarzonych, to ja też poluję na białego w bordowe łaty, czasem bywają w OBI i LM (podobno, bo ja nie widziałam jeszcze
) no i raz spotkałam w moim centrum ogrodniczym, ale miał jakiegoś wstrętnego grzyba na liściu, wolałam nie ryzykować (pomijając ze kosztował 50 zł
)

co do wymarzonych, to ja też poluję na białego w bordowe łaty, czasem bywają w OBI i LM (podobno, bo ja nie widziałam jeszcze

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
a może wybierz się na wystawę? na wystawach raczej powinny być takie. w jakich sklepach oprócz obi mogą być białe z mazami? nie umiem ich spotkać, a tak o nim marzę.Jeanne pisze:Pocieszka śliczna![]()
co do wymarzonych, to ja też poluję na białego w bordowe łaty, czasem bywają w OBI i LM (podobno, bo ja nie widziałam jeszcze) no i raz spotkałam w moim centrum ogrodniczym, ale miał jakiegoś wstrętnego grzyba na liściu, wolałam nie ryzykować (pomijając ze kosztował 50 zł
)
- Storczykowa
-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Storczykowa
tak, w Sosnowcu. ciekawe, co na niej będzie. jak dotąd byłam na wystawach 7 razy. są na niej głównie Phalaenopsisy, Paphiopedila, Cambriowate, Dendrobia, Miltonie, Cymbidia, kilka Vand, trochę małych storczyków... mam nadzieję, że będą moje wymarzone. chociaż 1 żeby był.elizabett-1977 pisze:A gdzie jest ta wystawa w lutym,jeśli moge zapytać?
Ja wiem o tej w kwietniu chyba w Sosnowcu?
Ach ile sie dzisiaj nachodzilam, ale kupilam to co chicialam dla mojego Misia w koncu kupilam walentynke, byla tez w Lidlu i tam nie bylo mojego wymarzonego storczyka, bylam takze w Kauflandzie, Auchan- tam kupilam walentynke, a jako juz bylam w Auchan to poszlam tez do LM i niestety w zadnym sklepie nie bylo mojego łaciatka:( ale za to w LM wpadl mi w oko inny stroczyk, byly dwa takie same, porostu slicznosci storczyk miniaturka jeszcze nigdy nie widzialam takiego wiec po prostu nie moglam wyjsc ze sklepu bez niego sami popatrzcie na to malenstwo

gelka