Początki mojego fiołkowego fioła
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jestem pod wrażeniem
, zwłaszcza parapetu fiołkowego
. Jesteś na prawdę pozytywnie zakręcona
A Twój parapet przedstawię m. - pewnie zaniemówi - bo twierdzi, że to ja mam tłok na parapetach.
Z tym, że Twój "tłok" o niebo ładniejszy niż moje sierotki. 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Anoli , Ewo dziękuję za wizytę , miło mi ,że zechciałyście obejrzeć moje rośliny
.
Anoli , a ja chcę M. przyciągnąc do komputera i pokazać mu zdjęcia Ani Czarnoty , tam to jest prawdziwy busz , którego zazdroszczę .
Mamy różnice zdań w związku z przeładowanymi parapetami , ale to ja myję okna , wieszam firany ,ścieram parapety , to niech moje szczęscie nie patrzy na kwiaty , tylko w telewizor
. Nie mam jeszcze tak źle ,że się nie da przejść ( na działce już tak jest
) .
Monisiu , kochana , zaraz zrobię w całosci , ale już M. czeka i woła , po te chodniki . Może znowu znajdę jakiegoś kwiatusia
w Cas... Będę za 20 min.

Anoli , a ja chcę M. przyciągnąc do komputera i pokazać mu zdjęcia Ani Czarnoty , tam to jest prawdziwy busz , którego zazdroszczę .
Mamy różnice zdań w związku z przeładowanymi parapetami , ale to ja myję okna , wieszam firany ,ścieram parapety , to niech moje szczęscie nie patrzy na kwiaty , tylko w telewizor

Monisiu , kochana , zaraz zrobię w całosci , ale już M. czeka i woła , po te chodniki . Może znowu znajdę jakiegoś kwiatusia

- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
No i oczywiście z moich planów siedzenia przed komputerem przed świętami nici .Dlatego dopiero teraz daję to obiecane zdjęcie

A ten fiołek , to moje wczorajsze zakupy . Może i mam takiego , ale wstyd nie wziąć za 3,50 .

a to moje zakupy na allegro , aby zapełnic południowy parapet

ORBEA VARIEGATA

PIARANTHUS PILLASII

CARALLUMA BURCHARDII

A ten fiołek , to moje wczorajsze zakupy . Może i mam takiego , ale wstyd nie wziąć za 3,50 .

a to moje zakupy na allegro , aby zapełnic południowy parapet

ORBEA VARIEGATA

PIARANTHUS PILLASII

CARALLUMA BURCHARDII
Danusiu!
Oglądnęłam cały ten wątek i jestem pod wrażeniem. Szczególnie zachwycił mnie Twój parapet fiołkowy. Jest tam ich mnóstwo. Nie będziesz
się w zimie nudziła.
Podlewania ogrom. Ale przecież Ty to lubisz.Fajnie, miej swoją pasję w zimie też.
Życzę powodzenie w uprawie tych fiołeczków. Śliczne są.
Pozdrawiam , Elżbieta
Oglądnęłam cały ten wątek i jestem pod wrażeniem. Szczególnie zachwycił mnie Twój parapet fiołkowy. Jest tam ich mnóstwo. Nie będziesz
się w zimie nudziła.
Podlewania ogrom. Ale przecież Ty to lubisz.Fajnie, miej swoją pasję w zimie też.
Życzę powodzenie w uprawie tych fiołeczków. Śliczne są.
Pozdrawiam , Elżbieta
Pozdrawiam , Elżbieta
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danusiu, na widok Peperomki opadły mi wszystkie członki. Jeszcze takiej śliczności moje ocy nie widziały. Czy na wiosnę mogę pożebrać o kawałeczek?.
Ja takiego samego fiołka kupiłam za 6,99, więc Twoje niecałe 4 złote od sztuki, to istna okazja
A nowości z Al... nieziemskie. Oby ślicznie rosły
. Trzymam kciuki
Ja takiego samego fiołka kupiłam za 6,99, więc Twoje niecałe 4 złote od sztuki, to istna okazja

A nowości z Al... nieziemskie. Oby ślicznie rosły

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ktoś pisze:Kasiu , jak tylko da się uszczknąć peperomkę to Ci wyślę

Kiedyś to mnie chyba z tego forum pogonią za to żebranie

Moje doniczkowce i sukulenty