W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)
A nie poradzisz sobie sama?
Nagródź smakołykiem jak już ma założeone te szelki, zaznacz tę czynność pozytywnie i obserwuj, czy nie ma efektu...
Nagródź smakołykiem jak już ma założeone te szelki, zaznacz tę czynność pozytywnie i obserwuj, czy nie ma efektu...
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Nie Rivendel, smakołyki nie pomagają, głaskanie, cieszenie się nie pomaga, od dwóch miesięcy próbuje ją przekonać, że to coś fajnego, że poójdziemy zaraz na spacer itd...
Z początku też miała ten problem, ale jakoś sobie poradziłam, nauczyła się grzecznie siadać koło drzwi i pozwalać zakładać obrozę.
Probelm odnowił się po przeprowadzce i teraz jakoś nie możemy sobie z tym poradzić,
Z początku też miała ten problem, ale jakoś sobie poradziłam, nauczyła się grzecznie siadać koło drzwi i pozwalać zakładać obrozę.
Probelm odnowił się po przeprowadzce i teraz jakoś nie możemy sobie z tym poradzić,
Dziękuję bardzo za miłe słowa
Haniu bardzo się ciesze ,że wszystko skończyło się dobrze i piesek zostaje
A swoją drogą okazało się ,że pani psycholog jest znajomą naszej wetki Kasi
Po Brutusku jest Baronek ma 12 lat i mieszka trochę z nami trochę z córką
Tu jest na wakacjach u nas

Jest mi go szkoda ,że w mieście to tylko na spacer i z powrotem do domu , u nas kiedy chce to wychodzi , bo w drzwiach mamy wstawione drzwiczki dla kotów którymi on sobie wychodzi .
Tutaj z Sisi jego koleżanką

Najczęściej jego spacerek wygląda tak

Nie ma jak to przytulić się do dziewczyny

Chłopaki zawsze trzymają się razem

Tekla posuń się jestem malutki to się zmieścimy razem

W koszyku na słoneczku jest najcieplej

No i kto ładniej wychodzi na zdjęciach

Wiosna tego roku . Pozdrawiamy serdecznie

Haniu bardzo się ciesze ,że wszystko skończyło się dobrze i piesek zostaje

A swoją drogą okazało się ,że pani psycholog jest znajomą naszej wetki Kasi

Po Brutusku jest Baronek ma 12 lat i mieszka trochę z nami trochę z córką
Tu jest na wakacjach u nas

Jest mi go szkoda ,że w mieście to tylko na spacer i z powrotem do domu , u nas kiedy chce to wychodzi , bo w drzwiach mamy wstawione drzwiczki dla kotów którymi on sobie wychodzi .
Tutaj z Sisi jego koleżanką

Najczęściej jego spacerek wygląda tak

Nie ma jak to przytulić się do dziewczyny

Chłopaki zawsze trzymają się razem

Tekla posuń się jestem malutki to się zmieścimy razem

W koszyku na słoneczku jest najcieplej

No i kto ładniej wychodzi na zdjęciach

Wiosna tego roku . Pozdrawiamy serdecznie

Kochanie kotków w sumie jest 4 , latem było 6 ale 2 odeszły za tęczowy most
Psio - kocie stosunki układają się bardzo dobrze , niech tylko jakiś kotek miałknie to zaraz obrońcy biegną zobaczyć co się dzieje , bo może trzeba pomóc .Moje psy nie wiedzą co znaczy słowo "bierz " powiem szczerze ,że ja sama nie lubię tego słowa . Nigdy nie było agresji między zwierzakami , każde następne które do nas przybywa jest przedstawiane Brutuskowi to ten najstarszy . On akceptuje wszystkich bo wszystkich kocha
reszta jak to widzi to też nie ma nic przeciwko

Psio - kocie stosunki układają się bardzo dobrze , niech tylko jakiś kotek miałknie to zaraz obrońcy biegną zobaczyć co się dzieje , bo może trzeba pomóc .Moje psy nie wiedzą co znaczy słowo "bierz " powiem szczerze ,że ja sama nie lubię tego słowa . Nigdy nie było agresji między zwierzakami , każde następne które do nas przybywa jest przedstawiane Brutuskowi to ten najstarszy . On akceptuje wszystkich bo wszystkich kocha

- Haniafrania
- 50p
- Od: 1 paź 2008, o 18:05
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu, cudne zdjęcie, widać miłość między Twoimi zwierzakami
Super że przedstawiłaś Nam swoje stadko

Super że przedstawiłaś Nam swoje stadko

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
tok76 mam nadzieję, że kotka wróci cała i zdrowa.
Jadziu1 Liczę na dalsze opowieści o Twoim stadku, bo bardzo mi się podobają zarówno zwierzaczki, jak i sposób prezentacji.
Jadziu1 Liczę na dalsze opowieści o Twoim stadku, bo bardzo mi się podobają zarówno zwierzaczki, jak i sposób prezentacji.

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu!Cudownych masz przyjaciół!Wszystkich razem i każdego z osobna!Niecierpliwie czekam na więcej opowieści.
Gosieńko mam nadzieję,że Klara się odnajdzie.A póki co,niecierpliwie czekam na zdjęcia Molly.Pewnie już sporo urosła...
.
Ja wzięłam dziś Anabelle do weta na ogólny"przegląd"+odrobaczenie.Jestem dumna z mojej piesi,bo waży całe 2,05kg!. Przytył nasz skarbeczek o 10dkg
Gosieńko mam nadzieję,że Klara się odnajdzie.A póki co,niecierpliwie czekam na zdjęcia Molly.Pewnie już sporo urosła...

Ja wzięłam dziś Anabelle do weta na ogólny"przegląd"+odrobaczenie.Jestem dumna z mojej piesi,bo waży całe 2,05kg!. Przytył nasz skarbeczek o 10dkg

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...