Zapraszam do oglądania i komentowania ;-)
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kropelko,piękne! Dołączę się do tych co będą marzyć o szczepce hoja samosa variegate i scindapsusa n'joy.Moje geranium było olbrzymie, prawdziwy krzak po 2 latach i kwitło drobno fioletowo,ale oddałam go zakonnikowi klauzurowemu , któremu kojarzyło się z domem rodzinnym daleko bo koło Wiżajn.Anginkę na pewno bez problemów nową kupię na wiosnę.
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Orginalny kolorek

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki Dziewczyny za odwiedziny i miłe słowa. Jakoś ostatnio nie wszystko układa sie tak jakbym tego chciała. Wówczas wszystko mniej cieszy, nawet te piękne roślinki...
Ale co Was będę zanudzać swoimi nieroślinnymi problemami...
Tulipanko, tak to syngonium równiez wywalczyłam na allegro. W sumie to przepłaciłam, bo dałam za niego 30 zł +przesyłka, na nastepnej aukcji za 20 zł nie było chętnych, no ale tak to bywa na allegro, raz kupisz cos naprawde tanio, innym razem przepłacisz.
Na razie daję sobie na wstrzymanie z roślinkami. Wiadomo, zima ciężki okres, nie mam gdzie upychać nowych zdobyczy... Myśle intensywnie nad uprawą hydroponiczną i wiosną zabiorę się za to na pewno. Na razie częsć moich roślinek rosnie w takiej "pseudohydroponice" czyli szklanka z wodą i keramzytem, całkiem nieźle się mają.
Ech, gdyby wszystko w życiu było tak piękne jak roślinki...
Ale co Was będę zanudzać swoimi nieroślinnymi problemami...
Tulipanko, tak to syngonium równiez wywalczyłam na allegro. W sumie to przepłaciłam, bo dałam za niego 30 zł +przesyłka, na nastepnej aukcji za 20 zł nie było chętnych, no ale tak to bywa na allegro, raz kupisz cos naprawde tanio, innym razem przepłacisz.
Na razie daję sobie na wstrzymanie z roślinkami. Wiadomo, zima ciężki okres, nie mam gdzie upychać nowych zdobyczy... Myśle intensywnie nad uprawą hydroponiczną i wiosną zabiorę się za to na pewno. Na razie częsć moich roślinek rosnie w takiej "pseudohydroponice" czyli szklanka z wodą i keramzytem, całkiem nieźle się mają.
Ech, gdyby wszystko w życiu było tak piękne jak roślinki...