Storczyki TULIPANA998
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
Arturze, naklepałeś już tyle stron?
:D:D:D Pomarzyć fajna rzecz. To dobrze, że masz zapobiegliwych rodziców i już Cię "wymeldowują" na swoje
:D:D Ja niestety mieszkam w bloku i zero możliwości na "swój hektar z domkiem". No cóż, może zamiast poddasza zrobisz sobie orchidarium? ;) I wtedy zamiast zaopatrywać się w kwiaciarniach będziemy słać zamówienia do Ciebie?
Co do "naszych" cen.. Arturze, dolicz marżę, pośredników, transport.. I tu masz odpowiedź dlaczego u nas jest drogo 

To ja typ niepokorny 

- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tulipanku, przejrzałam Twój wątek, masz piękne roślinki
Marzenia trzeba mieć, bo jak wiadomo gdy bardzo czegoś pragniemy to prędzej czy później się to spełni
I widzę że jesteś już "ustawiony" na przyszłość
, pogratulować rodzicom
Będziesz miał łatwiejszy start w dorosłość 
A, i zapomniała dodać ze rpównież jestem mile zaskoczona Twoją postawą i Twoim hobby, mam brata o 2 lata starszego od Ciebie i on by tylko z kolegami się umawiał i na mecze jeździł
o roślinki dbać to by nie potrafił, ciężko go było namówić żeby latem trawnik podlał w ogródku 

Marzenia trzeba mieć, bo jak wiadomo gdy bardzo czegoś pragniemy to prędzej czy później się to spełni

I widzę że jesteś już "ustawiony" na przyszłość

A, i zapomniała dodać ze rpównież jestem mile zaskoczona Twoją postawą i Twoim hobby, mam brata o 2 lata starszego od Ciebie i on by tylko z kolegami się umawiał i na mecze jeździł

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Na parapetach , półkach , wisiołkach , meblach , kwietnikch , stolikach itp.PESTKA@ pisze:Marzenia to fajna sprawa. Ja jestem ciekawa gdzie Ty byś te storczyki upchnoł w domu hihihi

Agnieszko - tak juz tyle stron , a w ogródku... . Tak w ogóle to jestem tu od 31 pazdziernika i nie wiem kiedy napisałem te 562 wiadomosci...

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
nooo...Tulipan, mnie również bardzo pozytywnie zaskoczyłeś.
Ja mam teraz przyjemność, raczej wątpliwą studiowania z zeszłorocznymi maturzystami, takimi po amnestii też, muszę wam powiedzieć, że mimo tylko kilku lat różnicy jestem przerażona, tym co oni mają w głowach jaki tym czego im tam brakuje.
Oby więcej takich Tulipanów, między chwastami ;:225
Ja mam teraz przyjemność, raczej wątpliwą studiowania z zeszłorocznymi maturzystami, takimi po amnestii też, muszę wam powiedzieć, że mimo tylko kilku lat różnicy jestem przerażona, tym co oni mają w głowach jaki tym czego im tam brakuje.
Oby więcej takich Tulipanów, między chwastami ;:225
Arturze to niedługo będziesz miał drugi wątek - mój ogród
Super, że masz takie marzenia. Największą frajdą jest dążenie do ich realizacji i wyznaczanie sobie nowych celów. Myślę sobie, że nie będziesz miał problemów z przywiezieniem nawet 400 falków z Holandii
,a jak już tam będziesz to ja poproszę jednego malutkiego falusia 

Super, że masz takie marzenia. Największą frajdą jest dążenie do ich realizacji i wyznaczanie sobie nowych celów. Myślę sobie, że nie będziesz miał problemów z przywiezieniem nawet 400 falków z Holandii

- Tulipan998
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Dziejuje dewukodewuka pisze:Pochwalam hierarchię celów, i rozsądek, i zapał... 8)

koralina- równiez dziekuje...

kaisog1 - a wiesz , ze bysłałem nawet o 500 falkach

Dlaczego niedługo będe miał 2 ogródkowy wątek ?

Pozdrawiam i dziękuje za odwiedziny

- Tulipan998
- Kontakt:
Trzeba by jakies automatyczne nawadnianie i zamgliwanie... , jak w storczykarni.....
, wszystkim komputer steruje.... 

- Tulipan998
- Kontakt:
Ja nienawidzę podlewania storczyków , leje sie woda... mój pokój korytarz i kuchnia zalane....
.

- platynka80
- 500p
- Od: 8 cze 2008, o 22:32
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.