Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Artur czy Ty czasem nie jesteś. moim synem
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

A dlaczego pytasz ? , chyba nie... :lol: , a czy ty nie jesteś czasem moja mamą ? bo ona nie przepada za roślinkami ale i tak ja kocham :D .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
miwia
500p
500p
Od: 2 gru 2007, o 22:46

Post »

Cześć Artur,
naprawdę masz 15 lat ???? Super! Napisz troszkę , jeśli możesz, jak to u Was jest? Rodzice dali Ci wolną rękę na urządzanie ogrodu? Czy, np. robisz wszystko ze swoją mamą? A kto dokonuje zakupu roślin i akceptuje aranżacje? Wspólnie? Tak dopytuję, bo bardzo ciekawe jest to, co piszesz. Mój syn, Damian, też ma 15 lat. Podobnie jak Ty, nie ma zbyt wielu przyjaciół. Nie pali (napatrzył się i nawąchał od mamy :) ), nie chodzi do pubów. Ale ma własne zainteresowania i je rozwija a ja mu w tym kibicuję i wspieram. Żałuję, że nie są to kwiatki i roślinki tylko jakieś oprogramowania ;) Ale każdy robi to, co lubi. Sądzę, że jesteś wartościowym i poukładanym młodym człowiekiem. Tak trzymaj! :) Będę Ci kibicować w Twoim ogrodzie :)

Pozdrawiam
Mirka
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bo masz taką samą pasję jak ja. No i te storczyki i choinka ozdobiona w piękne ozdoby. Tak trzymaj
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

miwia pisze:Cześć Artur,
naprawdę masz 15 lat ???? Super! Napisz troszkę , jeśli możesz, jak to u Was jest? Rodzice dali Ci wolną rękę na urządzanie ogrodu? Czy, np. robisz wszystko ze swoją mamą? A kto dokonuje zakupu roślin i akceptuje aranżacje? Wspólnie? Tak dopytuję, bo bardzo ciekawe jest to, co piszesz. Mój syn, Damian, też ma 15 lat. Podobnie jak Ty, nie ma zbyt wielu przyjaciół. Nie pali (napatrzył się i nawąchał od mamy :) ), nie chodzi do pubów. Ale ma własne zainteresowania i je rozwija a ja mu w tym kibicuję i wspieram. Żałuję, że nie są to kwiatki i roślinki tylko jakieś oprogramowania ;) Ale każdy robi to, co lubi. Sądzę, że jesteś wartościowym i poukładanym młodym człowiekiem. Tak trzymaj! :) Będę Ci kibicować w Twoim ogrodzie :)

Pozdrawiam
Mirka
Dziękuję ! Ciesze sie z toba , że masz madrego i fajnego syna ! Jeśli chodzi o te jak ty to pieknie powiedziałas aranżacje to rodzice razem ze mna sadzili i pomagali wybrac tuje , a reszta sam się zajmuję , sam kopie , kupuje za pieniadze które uzbieram od rodziny . Raz na jakis czas mówie babciu , dziadku itd. czy nie dalibyście mi troszke "grosza" na ogródek.. , zawsze cos dadza , raz na rok wieksza stawke , pózniej w lipcu na urodziny.. i wszystko prawie na roslinki... , ale mówie sobie co ja sobie mogę kupic.... ? pokój mam ładnie urzadzony.. , wisza obrazy , stoja orchidee , komputer mam z basowymi głosnikami :lol: , wierzę , telewizor w swoim pokoju , ubrań ładnych duzo rodzice mi kupuja albo mama z Włoch przywozi równiez skórzane żeczy , niemówię tego zeby sie chwalic ale jak juz to mam to jedyne co mi sprawia przyjemność to wydac kase na rośliny... :D I choc czasem trudno zdobyc mi kase to nie szkoda mi na kwiatki... :D , sam sobie wszystko urzadzam... czasem babcia jest zła , że niszczę trawę.... ale przechodzi jej.... :D
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:Bo masz taką samą pasję jak ja. No i te storczyki i choinka ozdobiona w piękne ozdoby. Tak trzymaj
Niema obawy zachorowałem raz na zawsze... :lol: .
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

No to mój syn jest rok młodszy od Ciebie :)

Jest na tym forum wątek storczykowy, zaglądnij tam.. dziewczyny się ucieszą z nowego wielbiciela tych kwiatów :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dobrze Lisko , lece szukac i ogladac piekności .
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zaraz , zaraz a o który ci chodzi ? bo ja tez tam mam swój bo KaRo mi założyła.... :D
Awatar użytkownika
miwia
500p
500p
Od: 2 gru 2007, o 22:46

Post »

No to widzę Artur, że wyzwanie nie lada stoi przed Tobą. Ale bez wątpienia mu podołasz. Cieszę się , że trafiłeś na to forum. Będziesz miał tutaj sporo pomocy: duchowej i merytorycznej :)
Pozdrawiam
Mirka
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

To forum jest jak narkotyk , ale tez bardzo sie ciesze , dzisaj spędziłem tu cały dzien... :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No tylko nie uzależnij się od tego forum bo Twoi rodzice i dziatkowie nam nie wybaczą.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Niebój sie , teraz mam długi weekend w poniedziałek nie idziemy do szkoły w wtorek , w srode jade do Rzeszowa a w czwartek wycieszka szkolna :D , dlatego sie nie ucze i siedze na forum cały dzien....
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

zobacz ile jest wątków storczykowych

http://forumogrodnicze.info/search.php?mode=results

w górne pole wpisz: storczyk* i naciśnij enter :)

Jezu co ja robię!!! Nockę masz z głowy !
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to już jestem spokojna o Ciebie.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”