Moja zielona kolekcja
Agnieszko cudo, cudo, cudo te Twoje doniczkowe piękności! Powiedz czy te storczyki
są razem w doniczce z paprotkami,bo jeśli tak to zestawienie super
Dostałam storczyk na imieniny i kwiaty uschły,ucięłam łodygę i teraz
czekam listki ma zielone, ale powiedz czy jeszcze mi zakwitnie i czy długo
będę musiała na to czekać.
są razem w doniczce z paprotkami,bo jeśli tak to zestawienie super
Dostałam storczyk na imieniny i kwiaty uschły,ucięłam łodygę i teraz
czekam listki ma zielone, ale powiedz czy jeszcze mi zakwitnie i czy długo
będę musiała na to czekać.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
EWA biały na pewno będzie piękny, są białaski z takimi wielkimi kwiatami nawet do 14 cm
JACKU dziękuję bardzo że mnie odwiedziłeś
bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje kwiaty, to jest faktycznie namiastka lata i ogrodu
Łatwiej przetrwać zimę przy takich kolorkach
EWUŚ dzięki za miłe słowa, paprocie to faktycznie kaprysnice, nie zawsze chcą ładnie rosnąć, ale fiołeczki to takie śliczne kolorowe kruszynki, więc fajnie, że dobrze u Ciebie rosną, masz wesoło w domku dzięki ich kolorkom
GENIU, to zdjęcie faktycznie kiepsko wyszło, ale miałam tylko takie. A za listeczki na razie dziękuję, już mam problem z miejscem, a jeszcze kilka czeka na korzonki
LISECZKO, kochanie, nie mam pojęcia jak nazywa się ta róża, do tej pory nie interesowałam się nazwami, plakietki po prostu wyrzucałam, teraz sie to zmieniło, i kolejne zakupy już będą opisane
A ta róża jest pienna, przepięknie kwitła całe lato, aż do jesieni
SZAFIRKU, paprotki są w oddzielnych doniczkach, po prostu są poustawiane koło siebie, bo paprotki wytwarzają fajny mikroklimat, który odpowiada storczykom
A Twój storczyk zakwitnie na pewno, tylko musi troszkę odpocząć, moje niektóre już po 1-1,5 miesiąca wypuszczały nowe pędy kwiatowe, ale zanim taki pęd urośnie i wytworzy pąki to trwa ok 2-3 miesiące.

JACKU dziękuję bardzo że mnie odwiedziłeś

EWUŚ dzięki za miłe słowa, paprocie to faktycznie kaprysnice, nie zawsze chcą ładnie rosnąć, ale fiołeczki to takie śliczne kolorowe kruszynki, więc fajnie, że dobrze u Ciebie rosną, masz wesoło w domku dzięki ich kolorkom

GENIU, to zdjęcie faktycznie kiepsko wyszło, ale miałam tylko takie. A za listeczki na razie dziękuję, już mam problem z miejscem, a jeszcze kilka czeka na korzonki

LISECZKO, kochanie, nie mam pojęcia jak nazywa się ta róża, do tej pory nie interesowałam się nazwami, plakietki po prostu wyrzucałam, teraz sie to zmieniło, i kolejne zakupy już będą opisane

SZAFIRKU, paprotki są w oddzielnych doniczkach, po prostu są poustawiane koło siebie, bo paprotki wytwarzają fajny mikroklimat, który odpowiada storczykom

- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Agnieszko dzięki wielkie za dobre wieści,będę czekała cierpliwie na nowe kwiatki w mojej
doniczce
doniczce
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
ANDZIU bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje zieleninki
Z paprotkami i asparagusem naprawdę nic szczególnego nie robię, podlewanie, spryskiwanie i tyle. Aspar. to nawet nie pamiętam kiedy przesadzałam
DANUSIU super, że spodobały Ci się moje storczyki
Twoje na pewno są równie piękne, jak zakwitną to koniecznie pokaż fotki
SZAFIRKU, jestem pewna, że pięknie Ci zakwitną
GENIU dziękuję
bardzo się cieszę, że zaglądasz do mnie. Niestety nic teraz nowego nie pokazuję, ponieważ wzięłam na wstrzymanie z zakupami doniczkowymi, ale za to szaleję z ogrodowymi 

DANUSIU super, że spodobały Ci się moje storczyki

SZAFIRKU, jestem pewna, że pięknie Ci zakwitną

GENIU dziękuję