Ja też bardzo lubię te korzenie rozchodzące się na wszystkie strony, uważam, że ,pięknie to wygląda.Pokażę jedno z wcześniejszych zdjęć z basal keiki, tam są śliczne,a teraz są jeszcze większe przepraszam za zdublowanie zdjęć, ale zależało mi na wysłaniu dużego formatu, a wcześniej się zagapiłam
Jeśli mowa o korzeniach to i ja pokażę giganta
Kilka razy nosiłam sie z zamiarem przesadzenia go w większą doniczkę, ale najwidoczniej dobrze mu tak, ponieważ cały czas albo kwitnie albo wypuszcza nowy pęd
Te w kropeczki to są 2 różne,jeden ma mniej kropek, są wieksze i jest bardziej żółty. A drugi ma drobniejsze piegi na całości i jest kremowy. Na zdjęciach wyszły bardziej podobne do siebie niż w realu.
I w końcu zdjęcie mojego ostatniego Phal. tego którego dostałam od męża. Nie mogę się na niego napatrzec, jest bardzo wysoki, i ma duże kwiaty Mam nadzieję, że i Wam spodobają się moje nowe nabytki
Właśnie kiedy patrzyłem na twojego Phalaenopsisa do pokoju weszła mama i pyta: "Czemu się uśmiechasz do monitora?" To juz mówi samo za siebie, jest po prostu przecudowny
W to uśmiechanie się do monitora to wierze, ponieważ wczoraj wieczorem byłam u kuzynki, gdzie na oknie stoją 4 storczyki. I ja siedząc przy stole ciągle zerkałam kątem oka na kwiaty, aż znajomi stwierdzili, że to już sie kwalifikuje do leczenia Ale całe szczęście, że w takich przypadkach nie są konieczne kaftany bezpieczeństwa