Ogródek KaRo cz. 1
do KaRo
Uwazaj na te przeróbki, musisz przede wszystkim w momencie przebudowy tryskać humorem
i energią żebys czegos nie zepsula bo naprawdę masz piękny ogród!Ja swój zaczełam zmieniac w momencie rzucenia papierochów i wyglada teraz (a zmieniam go już chyba 4 rok!)okropnie .I dalej trwa chaos i co roczne przesadzanie zwłaszcza jak nadejdzie ochota zapalenia papieroska,( to wtedy nawet duże drzewa bym przesadziła),do tego doszło chwilowe lenistwo,a jak lenistwo to i chwasty .Więc jak oglądam twój ogród,ogród Basi i innych forumowiczów to przynajmniej odpoczywam i ładuję pomału swoja energię

- Admin_(do2007r.)
- ---
- Od: 19 maja 2005, o 14:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Karo
Teraz zobaczyłem ale masz:
-piękny ogród
-przepiękne róże (pomarańczowe)
- i... świetną cyfrówkę !

Teraz zobaczyłem ale masz:
-piękny ogród
-przepiękne róże (pomarańczowe)
- i... świetną cyfrówkę !

---...== Admin ==...---
Prawdopodobnie Najlepsze Forum Ogrodnicze w Polsce.
http://www.FORUMOGRODNICZE.info" onclick="window.open(this.href);return false;
Prawdopodobnie Najlepsze Forum Ogrodnicze w Polsce.
http://www.FORUMOGRODNICZE.info" onclick="window.open(this.href);return false;
- alka
- 200p
- Od: 3 paź 2006, o 23:08
Załamię Was. Na andrzejki będzie 11 lat jak rozstałam się z papierosami. Lubiłam je, ale to było "w intencji". Do dzisiaj we śnie popalam i zaciągam się do czubków palców u nóg...a potem się budzę i na jakiś czas mam spokój.
Pozdrawiam, Ala
Mój ogród - Alka
Mój ogród - Alka
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
KaRo, ja Ciebie nie krytykuję, tylko moje dziecię, patrząc na zdjęcie stwierdziło, że jest troszkę za słabo wybarwione (dlatego wydaje Ci się, że ogród jest niefotogeniczny). On sam przyznał, że dopiero po pewnym czasie doszedł do tego, w czym jest sprawa. Chodzi o funkcję saturacji w aparacie. Podpowiada, że do fotografowania roślin, powinna być ustawiona pełna saturacja.
Sprawdź u siebie jakie masz ustawienie.
Sprawdź u siebie jakie masz ustawienie.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Jezuuuuuuuuuuuuuuu!Dzięki bardzo,ale z czym się to je..............tę saturację..........gdzie to ustawić,na moim wyświetlaczu chyba nie ma takiej opcji...
Nie mam pojęcia o takich niuansach,matko,żebym miała obok siebie takiego syna .... a mam tylko dwie dziewuchy,które wcale się ogrodem nie interesują
Nie mam pojęcia o takich niuansach,matko,żebym miała obok siebie takiego syna .... a mam tylko dwie dziewuchy,które wcale się ogrodem nie interesują