Witaj Jolu. Lubisz robótki ręczne, bo tak wywnioskowałam i mam prośbę. Może wiesz coś więcej na temat mini maszyny dziewiarskiej ADDI-EXSPRES. Będę wdzięczna, bo szykuję się do kupienia, ale nie jestem pewna czy warto wydać kasę.
Maszyny dziewiarskiej niestety nie znam.Podam Tobie link forum na którym może coś znajdziesz ,a jak nie to zadaj kobitkom na forum to pytanko one na pewno coś podpowiedzą: http://maranta.livenet.pl/forum/viewforum.php?f=138
Jolu coś Ty narobiła? Po co ja tam wchodziłam? mi wypadły jak zobaczyłam prace. Ja tylko umiem prosty ścieg, a tu takie cuda, że mi wstyd pokazywać mój sweterek. a Twój ciepły sweterek to coś dla mnie,dla smarzlucha takiego jak ja. Nic nie znalazłam na temat ADI-EXSPRES,ale może ktoś przypadkiem trafi na moje pytanie i mi odpowie. Będę tam teraz częstym gościem, a te aniołki i gwiazdeczki to teraz są na czasie.
Olu i Bogusiu dziękuję Wam za ciepłe słowa. Robótki są bardzo czasochłonne ale uspokajają i przynoszą wiele satysfakcji podobnie jak praca w ogrodzie ciężka ale efekty zadowalają.
Oj tak rączki tylko dwie albo jedno zrobią albo drugie i ten czas który tak szybko ucieka
Widzę że zima już wszędzie dziś dotarła - super wygląda wasz ogród :P :P :P
Jolu, mam takie same ławki, czy chowasz je na zimę pod dach?
Piękna zima u Ciebie! Chociaż zimy nie lubię, to jednak trzeba przyznać, że wynagradza urodą.
Nie zdążyłam okryć róż, różaneczników i młodych hortensji, teraz jestem niespokojna, czy przetrwają, czekam na odwilż, to przecież pierwszy śnieg.
Pozdrawiam, Danuta
ławki kupiliśmy dopiero w tym roku, ale zostawiamy pod altanką,ponieważ tam nie mokną.
A ja mam też jeszcze cichą nadzieję ,że będzie ciepło-może jeszcze skończę to co zaczęłam .