Początki zazielenienia mieszkania
Ja też mam jednego storczyka na razie,ale na tym jednym sie nie skończyihasia pisze:Witaj Beatko:-) storczyka mam tylko jednego- na razie:-))))
Malo ostatnio pisze bo w czwartek wyjezdzamy i jedyne co robie teraz to piore i prasuje:-)) reise fieber mam!

Życzę Ci udanego wypoczynku i dużo słoneczka ;:2 ;:2 ;:2 ;:2 ;:2
Pozdrawiam Beata
- effa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko kwiaty storczyka śliczne, a zielistka cudna
ja mam taka zwykłą zieloną.
Przy okazji życzę udanego wypoczynku
ja wyjeżdząm w sobotę albo w niedzielę na słowację w góry. Jak wrócę to będę miała do Ciebie kilka pytań, bo planujemy z moim M wybrać się może za rok do Bawarii, a tam jest jakiś park gdzie jest pełno zwierzyny, a że fotografia to jego hobby to bardzo się napalił 

Przy okazji życzę udanego wypoczynku

Effa- Byc moze chodzi Ci o Bayerische Wald- zreszta lasow jest cala masa- moje miasto lezy w srodku lasu:-)
Okolice sa przepiekne. Mieszkam tez na skraju Böhmische Wald- 3 km od niemiecko-czeskiej granicy:-)
Moze zarezerwujecie sobie czas w sierpniu- w naszym miescie jest co roku wielka impreza- wlasciwie nazywa sie to Drachenstich- na pamiatke zabicia smoka przez pewnego dzielnego mlodzienca. Miasteczko z tego smoka slynie. Impreza jest ogromna- pelno przyjezdnych z calych niemiec i z innych zakatkow europy.
Podaje stronke o tej imprezie-
http://www.drachenstich.de/
Okolice sa przepiekne. Mieszkam tez na skraju Böhmische Wald- 3 km od niemiecko-czeskiej granicy:-)
Moze zarezerwujecie sobie czas w sierpniu- w naszym miescie jest co roku wielka impreza- wlasciwie nazywa sie to Drachenstich- na pamiatke zabicia smoka przez pewnego dzielnego mlodzienca. Miasteczko z tego smoka slynie. Impreza jest ogromna- pelno przyjezdnych z calych niemiec i z innych zakatkow europy.
Podaje stronke o tej imprezie-
http://www.drachenstich.de/
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie wiem Agnieszko o jaki mu dokładnie chodzi, bo gdzieś tam znalazł jakieś zdjęcia stamtąd. Jak już wrócimy z urlopu to poszuka jeszcze tego i wtedy Ci napiszę o co nam dokładnie chodzi 
Jeszcze raz miłego wypoczynku życzę i udanej pogody, mam wielką nadzieję, że takowa będzie i mocno trzymam kciuki

Jeszcze raz miłego wypoczynku życzę i udanej pogody, mam wielką nadzieję, że takowa będzie i mocno trzymam kciuki