Ihasiowy mikroskopijny skrawek raju.
Zachorowalam... na Budleje fioletowa..
Nie wiem jak to sie stalo ze wczesniej nie zauwazylam tego krzaczka przed przdszkolem.. dzisiaj ide core odprowadzic.. i stanelam jak wryta. Pieknie kwitnie.. niestety jeśli chce ja miec to musze zagrac wtotolotka zeby wygrac i kupic dom z ogrodem w ktorym mogla bym ja posadzic.. chyba ze.. hm.. tak sobie mysle- moze na trawniku gdzies ja wcisne ku uciesze wszystkich sasiadow?
Musze poszukac ile kosztuje i chyba zapolowac.. ma tak delikatne kwiatostany i pieknie pachnie.. i motyli cala masa kolo niej.
Nie wiem jak to sie stalo ze wczesniej nie zauwazylam tego krzaczka przed przdszkolem.. dzisiaj ide core odprowadzic.. i stanelam jak wryta. Pieknie kwitnie.. niestety jeśli chce ja miec to musze zagrac wtotolotka zeby wygrac i kupic dom z ogrodem w ktorym mogla bym ja posadzic.. chyba ze.. hm.. tak sobie mysle- moze na trawniku gdzies ja wcisne ku uciesze wszystkich sasiadow?
Musze poszukac ile kosztuje i chyba zapolowac.. ma tak delikatne kwiatostany i pieknie pachnie.. i motyli cala masa kolo niej.
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
ooooooo to nieciekawieihasia pisze:gorzej..zalalam laptopa kawa:-( klawiatura nie chodzi..mezu caly dzien ja naprawial i nic.. mam pdlaczona zwykla..mezu w domu wiec dostep do kompa- mniejszy.
Zdjecia w srode wieczorem postaram się wrzucic.

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
U mnie pada cały czas.
Mam ochotę na czekoladę ale dziś tę co czekała na synka,który w niedzielę z wakacji wraca Szarik zjadł wrrrrrrrrr
mam tylko lody w zamrażarce ale jakoś nie mam ochoty zimnooooooooo
Mam ochotę na czekoladę ale dziś tę co czekała na synka,który w niedzielę z wakacji wraca Szarik zjadł wrrrrrrrrr
mam tylko lody w zamrażarce ale jakoś nie mam ochoty zimnooooooooo
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- coccinella
- 1000p
- coccinella
- 1000p
Zaniedbalam troche moj watek- ale nie mam czego fotografowac- malo co kwitnie:-(
Dodatkowo mam sporo roboty przed niedzielnym przyjeciem urodzinowym synka.Wymyslilam sobie ze upieke mu torcik auto- zyg zak mc Queen:-) w zeszlym roku tez mial auto ale takie mniej wypasione:-)
pojawie sie jak juz bedzie po wszystkim- a tymczasem zycze milego weekendu!
Dodatkowo mam sporo roboty przed niedzielnym przyjeciem urodzinowym synka.Wymyslilam sobie ze upieke mu torcik auto- zyg zak mc Queen:-) w zeszlym roku tez mial auto ale takie mniej wypasione:-)
pojawie sie jak juz bedzie po wszystkim- a tymczasem zycze milego weekendu!