Ogród violetty
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Violu widzę, że nie tylko twój ogródek się rozwija. Coraz piękniejsze są też twoje fotki. Gratuluję

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
- violetta
- 500p
- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko, Madziu, kogro, acidantero, dziękuję za milutkie słówka. Doceniam to.
Staram się i ciągle sie doszkalam. Niedługo i tak nie będę miała na to czasu.
W ogrodzie na razie spasowałam. Trzy tygodnie przed rozwiązaniem, więc trzeba spasować.
Mogę ewntualnie wyjść na tarasik i popstrykać zdjęcia.
Chociaż czasami aż mnie nosi, żeby pogrzebać w ziemi.
Staram się i ciągle sie doszkalam. Niedługo i tak nie będę miała na to czasu.
W ogrodzie na razie spasowałam. Trzy tygodnie przed rozwiązaniem, więc trzeba spasować.
Mogę ewntualnie wyjść na tarasik i popstrykać zdjęcia.
Chociaż czasami aż mnie nosi, żeby pogrzebać w ziemi.
- violetta
- 500p
- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nyskadu, Wiolu , ta grupka tulipanów razem z białym na czele, to najwcześciej posadzone przeze mnie tulipany. Rosną w tym miejscu już trzy lata. Nigdy ich nie przesadzałam, chociaż może powinnam. Rosną one akurat przy piaskownicy mojego synka, więc często już były przysypane piaseczkiem albo jakieś zabawki na nich lądowały, ale jak widać trzymają się jeszcze w miarę dobrze.
W tym roku po przebudowie rabatki pewnie je trochę przesunę. A i piaskownica jest już zrobiona nowa. Dużo lepsza od starej. Ma wyższe boki, więc kwiatki moje już nie bedą tak zagrożone. a na pewno jeszcze postoi ładnych kilka lat. Przecież dojdzie jeszcze jedna osóbka do piaseczku. No może nie wtym roku zacznie grzebać, ale za rok na pewno.
W tym roku po przebudowie rabatki pewnie je trochę przesunę. A i piaskownica jest już zrobiona nowa. Dużo lepsza od starej. Ma wyższe boki, więc kwiatki moje już nie bedą tak zagrożone. a na pewno jeszcze postoi ładnych kilka lat. Przecież dojdzie jeszcze jedna osóbka do piaseczku. No może nie wtym roku zacznie grzebać, ale za rok na pewno.