Jakie chyba??? Ja mojego beniaminka obcielam jak mi kazales a Ty piszesz chyba???? dogladam i spryskuje codziennie i czekam az "zalistkuje"... teraz nie ma "chyba" teraz czekamy na efekty !
A swoja droga wszyscy sie zachwycaja beniaminkiem, ze taki jak bonsai
p.s. dzis nie mam polskich liter bo cos im sie stalo a ja nei wiem co
Gosiu a nie myślałaś zrobić z niego bonzai? Aż prosi się o to Jutro zrobię fotki balkonu sąsiadów... mają tam cudne bonzai. Z takiego grubosza też. Może nie urwą mi łba za fotografowanie ;)
gruboszek przycięty ale jak go tak ciachnęłam to może faktycznie na bonzai go przerobić. alfa zrób tą fotkę zobaczymy. Pózniej wstawię zdjęcie jaki jest łysy przesadziłam go i niech teraz się zieleni.
Śliczności Gdzie Wy znajdujecie takie rośliny. Ja musiałam kupić chloropchytum na aukcji i to wcale nie tak tanio a mniejsze Ech... Ale moje też będzie takie duże... tylko nie wiem kiedy ;)
kupiłam go w kastoramie ale liście mu lecą brązowieją i tak już cztery odcięłam nie wiem może był przelany ale pewnie poleci cały i na nic uciecha że taniej kupiony .przesadziłam go może mu pomoże. ale jakoś nie mogę nigdzie spotkać haworcji jakiej kolwiek nigdzie nie ma a coś mnie do nich ciągnie