Niech będzie ta pogoda dobra na święta.Przyjemniej będzie wyjść i pochodzić po ogrodzie tez

marta64-Maruś To prawda wiosna się rozkręca, rozkwita coraz więcej roślin,I drzew.cudny czas przed nami .

Dziękuje, do wędlinek aż ślinka leci..ale do jutra już niedaleko.
Dziękuję i tobie życzę pogodnych i wspaniałych świąt !
danuta z-Danusiu To bardzo niepojące ,ze nie widać twojej Brunnery.A może jeszcze odbije.A może coś ja podjadło ?
Wędzonki dopiero jutro.Dawno były, to ze smakiem sie takie jedzonko będzie jadło .
Kaczeńce rosną na łące.Ale chyba kilka przesadzę nad staw.
O i u ciebie sucho.
Ja podlewam tylko te roślinki( drzewa i krzewy ) niedawno posadzone i przesadzane i trawę, która jeszcze nie wzeszła.. )
Maska-Marysiu Owszem, ogród coraz bardziej się rozwija i kwitnie. coraz ładniej czas.
Tu trawa jest.
Ab jeszcze na dużym areale wzeszła, to będę spokojniejsza.

Dziękuję.Dzieciaki już się zjechały.Fajnie już , bo radośniej
Dobrego, spokojnego świętowania Marysiu i Tobie życzę

mani olek-Mariuszu Witaj! Cieszę się ,ze do mnie trafiłeś.

Staw może i kiedyś będzie piękny jak przy nim już będzie roślinność .ale to jeszcze trochę czasu.
Ogród co dnia sie rozwija, rozkwita bardziej i cieszy. .Białe dodatki ładnie się odbijają .Jakoś mnie wzięło na biało.
Dziękuję i tobie życzę radosnego, rodzinnego świętowania.
PEPSI-Małgosiu Swoje wędzonki to suuper sprawa.Wiem co jem i dużo smaczniejsze.
Tak, ja na biało z ozdobami.a ty na niebiesko, po grecku....Też fajnie

Moja Magnolia Ann- dopiero się rozkręca.Ale ona zawsze tak trochę później kwitnie

Kochani z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim forumek i forumków dużo spokoju, zdrowia ( bez przejedzenia się )
radości i wspaniałych rodzinnych chwil oraz mokrego Dyngusa

Pisaneczki mojego wykonania