Dzięki za odwiedziny i zapraszam - szeroko otwarte moje drzwi i bramki!
Gigus masz racje tu na forum dowiadujemy sie wiele, czasem to umykało naszej uwadze.
a to piękne i dorodne storczyki z Castoramy po 17,90 zł, ale dla Was ode mnie za darmo ok?
Taro wiosna u Ciebie .Widze u ciebie fioletowe prymulki ,ja mam różowe z chęcia się zrewanżuje i Ci wyślę jak przekwitną.Pozdrowienia .Piolun tez mam ,jak byś chciała to z chęcia.
Taro -teraz ja zawitałam do Ciebie
Zachwyciły mnie Twoje róże-są naprawdę piękne!
Zakupów gratuluję, latem będzie u Ciebie cudnie.
Na jednym ze zdjęć z Tesco , w kartonowej tubie zauważyłam magnolię.Taro czy ona jest taka malutka?
Jeszcze nie widziałam ich w sprzedaży w takiej formie Nie pamiętasz może ceny
Dzięki za odwiedziny, o ile pamietam to chyba wszysstkie te krzaczki byly po 7,99
ale to małe roslinki, będę w tesco czwartek to zobaczę dokładnie, zapraszam
ach, jaka pyszna, dziękuje ze o mnie pamietasz.
Własnie wróciłam z rynku kupiłam i mlodej dziewczyny dwa ciemierniki fioletowy i biały po 5 zł, jak przystalo na kobiety pogadały sobie o ogrodach, ta mloda osoba ma ogrod, chce sobie troche dorobic i to bardzo sie chwali zatem sprzedaje sadzonki - bedzie miała pozniej no i oczywiscie sie umowilam, np.na różne kolory pysznogłówki, będa powojniki, ma tego sporo a widac ceny tez ok dam znać
Oooo doskonałe zakupy zrobiłaś. Słyszę, że w marketach ciemierniki są drogie: od 20 zł w górę. Ja się napatrzyłam una kolorowe ciemierniki i już też mi się marzą o ciemnych kolorach.