Janku często myślę tak samo , ale jakoś ciągnie mnie nadal żeby spotkać się wirtualnie z osobami które lubię na tym forum , Tyle pracy włożyłeś w swój mały raj na ziemi szkoda by było żeby zmarniał .magry pisze:Ewa- Jestem już tyle lat na forum to myślę,że już wszystko powiedziałem i pokazałem tym bardziej,że nic szczególnie ciekawego nie zawitało na
działce.Zakupy ,w tym roku,zrobiłem mizerne bo jest chętny do przejęcia działki. On trawę posieje i tuje posadzi bo gość raczej wysiadujący fotele i ciekawostki
alpejskie go nie interesują.Mnie też jakoś zapał opada.Ostatnio mało gadam bo nie wiem o czym gadać.
Ja jak sprzedawałam swoją działkę też kupił działkę taki miłośnik ziemniaków i trawnika , kupił w maju do końca roku nic na niej nie pielił wszystkie roślinki przerosły chwasty , a wiosną wszystko wykopała i do kompostownika no i na prawie pół działki posadził ziemniaki , dopiero w 2 roku posiał trawę . W niczym teraz ta działka nie przypomina tej którą zostawiłam , tyle liliowców , irysów , piwonie , ciemierniki lilie , marcinki , chryzantemy , jeżówki i wiele innych roślin poszło do kompostownika