Familokowego ciąg dalszy
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Familokowego ciąg dalszy
TERENIU na ostatniej fotce Doktorek jest już trochę w podeszłym wieku i jest ciutek ciemniejszy
Jednak on jest cudny w każdej fazie, wiec warto go mieć a ten zapach i kwiat i zdrowotność
Powinnaś go sobie posadzić przy nowym domku http://www.helpmefind.com/rose/l.php?l=21.250997

- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu jest cudny - bardzo Ci dziękuję

- Beaby

- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Oj, oj oj - dedykacja z pieknym kwiatem za dedykacją - dziękuję
Super już są te siewki, wcale zimna nie czują, idą pięknie!
A papryki to jakie siałaś, Jadziu?
Miłej niedzieli
Super już są te siewki, wcale zimna nie czują, idą pięknie!
A papryki to jakie siałaś, Jadziu?
Miłej niedzieli
- JAKUCH

BEATKO nasionka papryk dostałam od Grażynki [kogra] one są pół ostre więc OK. Kurcze a teraz przeleciała mi ziemiórka jutro zaraz robię roztwór z sypkiego Astvitu z cukrem i podlewanie, bo nie mam pojęcia z jakiej doniczki wyfrunęła
Mam nadzieję ,ze nie z siewek, ale to bez znaczenia. Ciepłego tygodnia Beatko

TERENIU zastanów sie nad nim bo warto.Zdróweczka Ci życzę i słonecznego i ciepłego tygodnia

TERENIU zastanów sie nad nim bo warto.Zdróweczka Ci życzę i słonecznego i ciepłego tygodnia

- ewka36jj

- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Jadziu - pokazałaś zdjęcie Doktorka z Elzbietką. Ta Elżbietka to kto? Czy to Księżniczka węgierska? Jeśli tak, to powiem Ci, że nie mogłam jej w ubiegłym roku nigdzie dostać.
- apus

- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Jadziu piękną porcję róż pokazałaś... 
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
- any57

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak śliczna ta róża Twiggi's Jadziu
Martwię się o jej patyczek - został ten maluszek na zimę w ogrodzie - nie przewidziałem tak mocnych i do tego długich mrozów
Martwię się o jej patyczek - został ten maluszek na zimę w ogrodzie - nie przewidziałem tak mocnych i do tego długich mrozów
- JAKUCH

ANDRZEJU miejmy nadzieję ,ze maluszkom nic się nie stanie .U siebie też mam ich sporo, niektóre jesienią były lekko ukorzenione.Nawet do nich nie zaglądam ,bo na razie i tak niczego sie nie dowiem

BASIU różyczek ci u mnie dostatek ,więc mam z czego pokazywać, a zima prawie na mecie,wiec trzeba podgrzać atmosferę

EWUNIU tak to Elżbietka węgierska, a jest u mnie już sporo latek.Widziałam ją w ubiegłym roku u Kamili i chyba u Ewci [gloriadei] Musisz teraz zajrzeć na ich ofertę może akuratnie coś sie znajdzie .Sporo jej patyczków wsadziłam i jedne jesienią były już ukorzenione a inne to świeżaki

Elżbietka węgierska po prawej, a po lewej Doktorek i Parnik Liptov

BASIU różyczek ci u mnie dostatek ,więc mam z czego pokazywać, a zima prawie na mecie,wiec trzeba podgrzać atmosferę

EWUNIU tak to Elżbietka węgierska, a jest u mnie już sporo latek.Widziałam ją w ubiegłym roku u Kamili i chyba u Ewci [gloriadei] Musisz teraz zajrzeć na ich ofertę może akuratnie coś sie znajdzie .Sporo jej patyczków wsadziłam i jedne jesienią były już ukorzenione a inne to świeżaki

Elżbietka węgierska po prawej, a po lewej Doktorek i Parnik Liptov

- Blueberry

- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Zauważyłam że ruch mniejszy, ale teraz wszyscy nie mogą się już doczekać i forum powoli ożywa
W końcu lada dzień, a faktycznie pojawią się te pierwsze kwitnienia - miejmy nadzieję że tym razem nie falstart 
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Jadzinko gratuluję zasiewów
Jak to cieszy sama wiem.....pomidorek Snow White u mnie wyrósł na prawie 2 metry i myślę, że nadaje się do dużej donicy w słonecznym miejscu. A w razie deszczu możesz go schować pod dach altanki.
Masz cudowne te róże a doktorka to jawnie zazdroszczę...mój to taka sierota.
Chow się cieplutko w ogrzewającym słoneczku.

Jak to cieszy sama wiem.....pomidorek Snow White u mnie wyrósł na prawie 2 metry i myślę, że nadaje się do dużej donicy w słonecznym miejscu. A w razie deszczu możesz go schować pod dach altanki.
Masz cudowne te róże a doktorka to jawnie zazdroszczę...mój to taka sierota.
Chow się cieplutko w ogrzewającym słoneczku.
- JAKUCH

ELUSIA pamiętam o tym pomidorku Snow white bo już w sezonie pisałaś ,że to alpinista
Oczywiście część sadzonek pomidorowych idzie do Basi bo Izumrudnoje jabłoko bardzo jej smakował .Będzie mieć kolorowe pomidorowo
Moje oba Doktorki rosną wspaniale jeden połączony z Elżbietka a drugi na murze zaraz przy wejściu .Zresztą byłaś to wiesz .Jednak w sezonie sporo pędów musiałam usunąć z tych obu Doktorków, bo widocznie zasychały

NATALKO oby tylko słoneczna pogoda sie utrzymała jak najdłużej to szybko roślinki nabiorą wigoru i pokażą sie pierwsze kwiatki .Owady także wyjdą z hibernacji i bedą w pocie czoła zbierać nektar czy pyłek z cebulowych

NATALKO oby tylko słoneczna pogoda sie utrzymała jak najdłużej to szybko roślinki nabiorą wigoru i pokażą sie pierwsze kwiatki .Owady także wyjdą z hibernacji i bedą w pocie czoła zbierać nektar czy pyłek z cebulowych

-
Iwonka1

- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
I Twoje parapety wreszcie pokrywają się zieleninką
Już chciałoby si e wyjść do ogrodu i trochę podziałać. Tyle masz różyczek i każda śliczna
W momencie kwitnięcia masz całe ściany kwitnące. Cudny to widok
Wczoraj byłam na działce i wydaje się, że Amelka zimę przeżyła, przynajmniej jak na razie
Wczoraj byłam na działce i wydaje się, że Amelka zimę przeżyła, przynajmniej jak na razie
- JAKUCH

IWONKO za parę dni będe pikować pomidorki oczywiście nie wszystkie, bo jest kwestia paru dni miedzy jednym, a drugim sianiem .Jestem ciekawa jak moja Amelka przeżyła zimę, bo jesienią nie wyglądała zbyt dorodnie.Moje różane patyczki też wyglądają dobrze, jednak trzeba jeszcze poczekać zanim wszystko się obudzi ,wtedy dopiero zobaczymy co przetrwało.Kocham ten mój kwiecisty busz i już do niego tęsknię

- maniolek

- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Jadziu jakie piękne wspominki
ja już się nie mogę doczekać moich tegorocznych kwitnień i przesyłek z roślinkami hihi 
- JAKUCH