Mój ogród 07 - leosta
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Leszku. to wszystko przez tą pogodę. Aura sprawia nam wszystkim problemy i dlatego szerza sie choroby, których nie wytępiła zima ( bo jej nie było). przede wszystkim życzę Tobie i wnusi szybkiego powrotu do zdrowia i w zdrowiu oczekiwania na prawdziwa wiosne. dziekuje, że mimo choroby masz siłę, aby jeszcze odpisywac na posty. Pozdrawiam serdecznie
Witaj Leszku, przyszłam z rewizytą 
Masz śliczny, zadbany ogródek, widać i serce i pracę włożone
Przepiękne piwonie i hortensje, ja też je bardzo lubię, są zaraz po różach
Mam 7 hortensji i kwitną u mnie raczej na różowo, jedne mocniej drugie mniej, ciekawe czemu skoro są na tej samej rabacie?
Będę szukać wiosny u Ciebie, bo w Opolu dzisiaj znowu śnieg przeplata się ze słońcem
Do zobaczenia

Masz śliczny, zadbany ogródek, widać i serce i pracę włożone

Przepiękne piwonie i hortensje, ja też je bardzo lubię, są zaraz po różach

Będę szukać wiosny u Ciebie, bo w Opolu dzisiaj znowu śnieg przeplata się ze słońcem

Do zobaczenia

Witaj kolego Leszku
milczymy widziałeś moje nowe fotki ja oglądam twoje masz ładną odmianę bodziszka ten kolor to mój jak pisałam,zastanawiam się nad kupnem korony cesarskiej tylko jej kolor mnie odstrasza
żeby była w błękicie nie lubię czerwieni ale twoje roślinki są bardzo ładne ,mam nadzieję,że z tego sezonu porobisz kolejne fotki i pokarzesz nam ogród w pełnej letniej krasie pozdrawiam Aneczka

- leosta
- 500p
- Od: 29 sty 2008, o 08:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Cię Aneczko w "moich progach". Nie milczę, tylko w ogrodzie wszystko stanęło z powodu mrozów a i troszkę spraw do załatwienia także na chwilę zapomniałem o aparacie.
Widzisz Aneczko niedawno zmarł mój sąsiad z działki, kolega i tak trochę w kiepskim nastroju jestem. Te sprawy to m.in. pomoc sąsiadce i wiesz co przejmuje działkę sąsiada. Wprawdzie formalnie będzie to działka mojej córki, Ona będzie dacydować o planach na swojej działce, jednak to ja będę Jej doradzał i ja będę dawał upust wszelkim pracom. A jest co na niej robić. Ale ja uwielbiam pracę w ogrodzie także z tego smutku jest trochę pozytywów. To właśnie z inicjatywy sąsiadki przejmujemy tę działkę, bo jak sąsiad żył to często mówił swojej żonie że bardzo by chciał ażebym to ja przejął jego działkę. Noi tak musiałem spełnić wolę sąsiada kolegi. Życie musi toczyć się dalej także ostro zabieram się do roboty.
Co do twoich rozterek to myślę że na działce powinno się polubić wszystkie kolory, bo bez czerwonego byłoby o wiele smutniej a korona cesarska jest zbyt piękna ażeby z niej rezygnować z takiego powodu. Oczywiście oglądałem twoje fotki i dziełeczka w nowym świetle wygląda jeszcze bardziej Super. Dalsze zdjęcia oczywiście będą.
Pozdrawiam Leszek.
Widzisz Aneczko niedawno zmarł mój sąsiad z działki, kolega i tak trochę w kiepskim nastroju jestem. Te sprawy to m.in. pomoc sąsiadce i wiesz co przejmuje działkę sąsiada. Wprawdzie formalnie będzie to działka mojej córki, Ona będzie dacydować o planach na swojej działce, jednak to ja będę Jej doradzał i ja będę dawał upust wszelkim pracom. A jest co na niej robić. Ale ja uwielbiam pracę w ogrodzie także z tego smutku jest trochę pozytywów. To właśnie z inicjatywy sąsiadki przejmujemy tę działkę, bo jak sąsiad żył to często mówił swojej żonie że bardzo by chciał ażebym to ja przejął jego działkę. Noi tak musiałem spełnić wolę sąsiada kolegi. Życie musi toczyć się dalej także ostro zabieram się do roboty.
Co do twoich rozterek to myślę że na działce powinno się polubić wszystkie kolory, bo bez czerwonego byłoby o wiele smutniej a korona cesarska jest zbyt piękna ażeby z niej rezygnować z takiego powodu. Oczywiście oglądałem twoje fotki i dziełeczka w nowym świetle wygląda jeszcze bardziej Super. Dalsze zdjęcia oczywiście będą.
Pozdrawiam Leszek.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Tak toczy się życie ...Leszku.
Współczuję ...bo strata nawet znajomego jest jednak stratą i uprzytamnia nam to - co jest nieuchronne.
Leszku mimo wszystko człowiek jest optymistą .
Mam nadzieję,że będziesz nas informował o postępach prac rewolucyjnych czy ewolucyjnych na swojej drugiej działce.
Pozdrawiam serdecznie KaRo
Współczuję ...bo strata nawet znajomego jest jednak stratą i uprzytamnia nam to - co jest nieuchronne.
Leszku mimo wszystko człowiek jest optymistą .
Mam nadzieję,że będziesz nas informował o postępach prac rewolucyjnych czy ewolucyjnych na swojej drugiej działce.
Pozdrawiam serdecznie KaRo

Witaj Leszku!!!
Zrobiłem spacerek po Twojej działce. Bardzo mi się tu podoba
Piękne piwonie, cudna języczka, a już nie mówie o reszcie roślin
Bardzo podoba mi się wejście do ogrodu obsadzone śliwami o purpurowych liściach.
Ogólnie bardzo fajnie urządzona działeczka bez sztucznych dodatków, czuć na niej bliskość natury... i o to w tym wszystkim chodzi
Tak trzymać!!!
Pozdrawiam serdecznie!
Emil
Zrobiłem spacerek po Twojej działce. Bardzo mi się tu podoba

Piękne piwonie, cudna języczka, a już nie mówie o reszcie roślin

Bardzo podoba mi się wejście do ogrodu obsadzone śliwami o purpurowych liściach.
Ogólnie bardzo fajnie urządzona działeczka bez sztucznych dodatków, czuć na niej bliskość natury... i o to w tym wszystkim chodzi

Tak trzymać!!!

Pozdrawiam serdecznie!
Emil
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Witaj Leszku!
Jestem kolejny raz w Twoim wspaniałym ogrodzie i stwierdziłam, ze najwyższy czas się odezwać ;) Masz piękne rosliny, przy tym okazy zdrowia! Umiesz o nie zadbac
Masz przepiękne piwonie - widać, ze to Twoja miłość. A ja z moimi mam problem. Może będziesz mógł mi pomóc? Otóż co roku część pączków zamiera. Po prostu usychają i zamiast 5-6 kwiatów, roslina wydaje 2-3 kwiaty. Czy wiesz coś o takiej chorobie?
Cieszę się, ze jesteś z nami na forum. Twoja rodzina sprawiła Tobie i nam piękny prezent
Jestem kolejny raz w Twoim wspaniałym ogrodzie i stwierdziłam, ze najwyższy czas się odezwać ;) Masz piękne rosliny, przy tym okazy zdrowia! Umiesz o nie zadbac

Masz przepiękne piwonie - widać, ze to Twoja miłość. A ja z moimi mam problem. Może będziesz mógł mi pomóc? Otóż co roku część pączków zamiera. Po prostu usychają i zamiast 5-6 kwiatów, roslina wydaje 2-3 kwiaty. Czy wiesz coś o takiej chorobie?
Cieszę się, ze jesteś z nami na forum. Twoja rodzina sprawiła Tobie i nam piękny prezent

- leosta
- 500p
- Od: 29 sty 2008, o 08:43
Witam.
Dzięki KaRo za słowa wsparcia. Zycie musi toczyć się dalej. Co do zdjęć to moja córka będzie sama swoją działkę pokazywać.
Asiula bardzo mi przyjemnie że podoba Ci się moja działka.
Em Dzięki za odwiedziny, mło mi że jest jeszcze ktoś kto uprawia działkę na wzór natury.
Chatte dzięki za odwiedziny, specjalnie dla Ciebie otworzyłem temat w sekcji "Byliny" Dleczego piwonie nie kwitną. A także dla innych bo otrzymuje dużo pytań na ten temat.
Pozdrawiam Leszek.
Dzięki KaRo za słowa wsparcia. Zycie musi toczyć się dalej. Co do zdjęć to moja córka będzie sama swoją działkę pokazywać.
Asiula bardzo mi przyjemnie że podoba Ci się moja działka.
Em Dzięki za odwiedziny, mło mi że jest jeszcze ktoś kto uprawia działkę na wzór natury.
Chatte dzięki za odwiedziny, specjalnie dla Ciebie otworzyłem temat w sekcji "Byliny" Dleczego piwonie nie kwitną. A także dla innych bo otrzymuje dużo pytań na ten temat.
Pozdrawiam Leszek.
-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12