Ona za bardzo jest już "uzależniona".

Wiolu ja jestem z niego bardzo zadowolona chociaż tak do końca go jeszcze nie rozpracowałam bo nie mam czasu.tulipanka pisze:Nie sądziłam, że puszkinie to takie piękności. Nie doceniałam dotychczas ich urody.
Jolu to mamy taki sam aparatjolciajci pisze:Gabrysiu a ja mam PANASONIC DMC- LZ5Powiedz, zadowolona jesteś z niego.
Dzięki Wiolu ! A do wprawy dojdziesz na pewno. Mnie tez nie wszystkie zdjęcia wychodzą - no cóż, muszę sie jeszcze uczyć, uczyć i jeszcze raz uczyć.tulipanka pisze:Gabrysiu zdjęcia po prostu kapitalne! Ogląda się je z prawdziwą przyjemnościąFajny pomysł z tymi gumowcami
![]()
Jolu, ja też nie narzekam na ten aparat, ale czasem mam problemy zrobić ładne zbliżenie. Mam nadzieję, że to jest jednak kwestia wprawy
Reniuś, pisałam już że nie pracuję zawodowo i mam M. do pomocy. Też nie pracuje - renta.reniazt pisze:Gabrysiu - ja to ciebie podziwiam. Kiedy ty masz na to wszystko czas. Fotki, jak się ogląda, to aż dech w piersiach zapiera. Teraz widzę, że i fiołki masz - ale ja z nimi zawaliłam.
Raczek pisze: Zachwycają mnie twoje zdjęcia,szczególnie zbliżenia.
Mnie na razie tylko czasami uda się zrobić ładne macro.,cały czas się uczę.
Piękne ciemierniki masz,zbieraj nasionka,bo ja stoję w kolejce po nie.
Chyba,że w międzyczasie gdzieś kupię,ale to trudna sprawa,po prostu nigdzie ich nie ma.
Kiedy sadzi się sadzonki ciemiernika,a kiedy się je sieje?
Kiedy mogłyby być sadzonki np.na rynku,czy teraz?
Jutro wybieram się z sąsiadką po bratki,.może by były ciemierniki?
Moniczko, a możemy pójść na kompromis ?rogalm1 pisze:Gabrysiu ja mam taką wielką prośbę czy zamiast podpisu "Gabi" nie mogłabyś pisać nazwy roślinki którą fotografujesz? wtedy nie musiałabym pytać o każdą po kolei, a Twoje zdjęcia są tak piękne, że można się nauczyć wszystkich nazw!