Aniu jestem pełna podziwu dla dużego talentu robienia zdjęć i tego co na nich jest
Gdyby nie świadomość końca października sądziłabym, że u Ciebie lato a nie jesień.
Pięknie - inspirujesz mnie do tego aby w przyszłym roku zainwestować w większą ilość astrów i chryzantem
Aniu Czy z kapust da się zebrać nasiona? Kosmita bardzo mi się podoba, miałem kiedyś ceropegię ale to wyglądało jak takie 3metrowe włosy z kulkami. Smoczki mi bardziej przypominają ufoludki , chyba to się predatory nazywało...była cała seria tych filmów. A zdjęcia grzybków w trawie pierwsza klasa Pozdrawiam serdecznie
Aniu, wiedziałam, że ten kosmita to Corpegia, ale teraz już znam nazwę, dziękuję mam taka samą, próbuję ukorzenić pędy, ale na tę chwilę nic mi nie wychodzi
Aniu świetne dekoracje i dołączam do opinii o zabieganym sezonie. Mam nadzieję, że uda mi się zrobić listę rzeczy, które zrobiłam w tym roku. Sama z ciekawością przeczytam.
U mnie już raczej nudno w ogrodzie. Kwitną marcinki, ale za to cały łan.
Aniu Ty jak zawsze jesteś pełna werwy i nadążasz za wszystkim.
I w domu i w ogrodzie zawsze coś się nowego dzieje.
Poduchy świetne i kosmita super.
W tym wszystkim, wśród kwiatów i kapustek niesamowicie szczęśliwy Okami
Buziaczki dla Ciebie
No to Aniu zaczęła się u Ciebie ceropegioza bo to się zwykle tak zaczyna, że zaczaruje Cię kosmita i już nie możesz im oprzeć się Oj szykuj nowe miejscówki