Cześć wszystkim
Pogoda dzisiaj kapryśna...najpierw było trochę słonka a teraz leje deszcz i wieje okutnie...

O ogrodzie mogę dzisiaj zapomnieć, a wczorajszy oprysk na nic, trzeba będzie powtórzyć
Asia, pierwszy dzień po urlopie w pracy to zawsze ciężki początek tygodnia...

Roboty mam masę, nie wiem kiedy się wyrobię z zaległościami..

Cóż, trzeba to przeżyć...ale po co ten deszcz?!?
First Lady szczerze polecam, jest piękna.
Heidi ma opinię chorowitki i pewnie nie ustrzeże się dolegliwości, ale urodą ta księżniczka na razie mocno procentuje
Ewa,
Rooguchi na pewno się rozkręci, trzymam kciuki.
Bremen Stadtmusikanten kwitnie cudnie, ale męcza ja mszyce, a teraz deszcz..
Jak nie urok to.. 
Trzyma się jednak dzielnie, zdjęcie z wczoraj:
Edytko, wydaje mi się, że
Heidi jednak warta zachodu, kolor i kształt kwiatów ma wyjątkowy..i zapach. Wyglądem przypomina trochę
Old Port - ma ją
Majka, ponoć tamta zdrowsza.
Ewuniu, to ja dziękuję za odwiedziny!Mam nadzieję, żę w tygodniu będę mogła do Ciebie zajrzeć i zobaczyć to różane szaleństwo w Twoim ogrodzie!
Martynko, witam w moim ogrodzie! dziękuję za miłe słowa i zapraszam ponownie!
Agnieszko 
Miałyśmy fajne spotkanie, czekamy na kolejne! Może i Ty dołączysz następnym razem?Zapraszam!
Ewa, piszesz o fioletowej róży więc pewnie masz na myśli
Heidi Klum. Na żywo ma jeszcze ładniejszy odcień, choć starałam się oddać kolor najbliżej orygibału - amarantowo-śliwkowy. Mam też liliową -
Indigolette
Asiu, dziękuję za miłe słowa, spotkanie bardzo udane!
Kobitki bardzo sympatyczne i zakręcone na zielono
Julka, Dziewczyny sprawiły mi miła niespodziankę, widziałam
Kosmosa wcześniej u Marty, bardzo mi się spodobał
Wedding Bells widziałam w katalogu Kordesa, piękna róża - kształt kwiatu niemal idealny. Ciekawa jestem jak się sprawuje? Zaraz obejrzę foty u Ciebie

Przy altanie posadzonych jest mały busz

Pnące:
Iceberg, Lykkefund. Perennial Blue i Paul's Himalayan Musk, ktory jednak okazał się pomyłką i jest czymś innym, ale na pewno nie PHM. Jest też cała rabata innych, mniejszych.
Maddy, bardzo dziękuję za odwiedziny i ciepłe słowa, takie komentarze zawsze dodają skrzydeł!
Jule,
First lady mam w dwóch grupach po 2 sztuki przy ogrodzeniu - masz na myśli podwojenie warty? tzn. dosadzenie kolejnych 4 sztuk? Poszerzenie rabat chce przeprowadzić z zachowaniem proporcji - fale muszą być
Tymczasem, proszę moderatorów o zamknięcie wątku i zapraszam wszystkich miłych gości do
kolejnego wątku - tak na początek lata, a co