Ogródek Robaczka cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maddy77
500p
500p
Od: 2 maja 2012, o 18:48
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek Robaczka cz. 2

Post »

Kasiu ;:180 ;:180 ;:180.
Czeka mnie kilka ładnych lat by mój ogród choć w części przypominał Twój :wink:. Gratuluje pięknych widoków i ręki do roślinek ;:138. Posiadasz wyjątkowy dar artystyczny, który umiesz wykorzystać w innych dziedzinach ;:138.
Twoje różane rabatki ;:167.
Rooguchi powaliło mnie na kolana ;:180. Muszę koniecznie ją zdobyć.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Poszerzanie rabat tez nie jest zle - byle tylko proporcje zachowac :lol:
Mysle ze First Lady ladnie by wygladala jakby stworzyc z niej druga grupe, jak zrobilam to z Eden-ami :;230 bosh ale ja miejsca nie mam, a kysz a kysz :wink:
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cześć wszystkim :wit
Pogoda dzisiaj kapryśna...najpierw było trochę słonka a teraz leje deszcz i wieje okutnie... ;:222 O ogrodzie mogę dzisiaj zapomnieć, a wczorajszy oprysk na nic, trzeba będzie powtórzyć ;:124
Asia, pierwszy dzień po urlopie w pracy to zawsze ciężki początek tygodnia... :? Roboty mam masę, nie wiem kiedy się wyrobię z zaległościami.. ;:223 Cóż, trzeba to przeżyć...ale po co ten deszcz?!? First Lady szczerze polecam, jest piękna. Heidi ma opinię chorowitki i pewnie nie ustrzeże się dolegliwości, ale urodą ta księżniczka na razie mocno procentuje :uszy
Ewa, Rooguchi na pewno się rozkręci, trzymam kciuki. Bremen Stadtmusikanten kwitnie cudnie, ale męcza ja mszyce, a teraz deszcz..Jak nie urok to.. ;:219 Trzyma się jednak dzielnie, zdjęcie z wczoraj:

Obrazek

Edytko, wydaje mi się, że Heidi jednak warta zachodu, kolor i kształt kwiatów ma wyjątkowy..i zapach. Wyglądem przypomina trochę Old Port - ma ją Majka, ponoć tamta zdrowsza.
Ewuniu, to ja dziękuję za odwiedziny!Mam nadzieję, żę w tygodniu będę mogła do Ciebie zajrzeć i zobaczyć to różane szaleństwo w Twoim ogrodzie!
Martynko, witam w moim ogrodzie! dziękuję za miłe słowa i zapraszam ponownie!
Agnieszko :wit Miałyśmy fajne spotkanie, czekamy na kolejne! Może i Ty dołączysz następnym razem?Zapraszam!
Ewa, piszesz o fioletowej róży więc pewnie masz na myśli Heidi Klum. Na żywo ma jeszcze ładniejszy odcień, choć starałam się oddać kolor najbliżej orygibału - amarantowo-śliwkowy. Mam też liliową - Indigolette

Obrazek

Asiu, dziękuję za miłe słowa, spotkanie bardzo udane! Kobitki bardzo sympatyczne i zakręcone na zielono :uszy
Julka, Dziewczyny sprawiły mi miła niespodziankę, widziałam Kosmosa wcześniej u Marty, bardzo mi się spodobał ;:173 Wedding Bells widziałam w katalogu Kordesa, piękna róża - kształt kwiatu niemal idealny. Ciekawa jestem jak się sprawuje? Zaraz obejrzę foty u Ciebie ;:65 Przy altanie posadzonych jest mały busz :lol: Pnące: Iceberg, Lykkefund. Perennial Blue i Paul's Himalayan Musk, ktory jednak okazał się pomyłką i jest czymś innym, ale na pewno nie PHM. Jest też cała rabata innych, mniejszych.
Maddy, bardzo dziękuję za odwiedziny i ciepłe słowa, takie komentarze zawsze dodają skrzydeł!
Jule, First lady mam w dwóch grupach po 2 sztuki przy ogrodzeniu - masz na myśli podwojenie warty? tzn. dosadzenie kolejnych 4 sztuk? Poszerzenie rabat chce przeprowadzić z zachowaniem proporcji - fale muszą być ;:215

Tymczasem, proszę moderatorów o zamknięcie wątku i zapraszam wszystkich miłych gości do kolejnego wątku - tak na początek lata, a co :uszy
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”