Basiu widać konkretna i zasadnicza z Ciebie kobitka - trzymasz porządek jak trzeba .
Popieram, porządek musi być ale trzeba osoby, która tym pokieruje i świetnie nadajesz sie do tego.
Tylko co na to koleżanki ...?
Oj Krysiu, gdybyś teraz widziała mój ogródek jest absolutnym zaprzeczeniem porządku dlatego wyżywam się na dziewczynach, ale chyba mi wybaczą, bo one już jak rodzina
TOSIU kalikarpa to ta roślinka od Adriana a ze sernika bez sera się nie śmiejcie zanim go nie skosztujecie . Pachnie m nim w pokoju ,ale nie moge się na noc obżerać
Tosia1 pisze: Halinko cała przyjemność po mojej stronie. Zawsze jest za krótko!!! Niech Ci pięknie rosną. A co to jest kalikarpia?
Elu, sorki miało być katalpa czyli surmia ale czy na pewno tak nazywa się drzewo, które od Ciebie dostałam bo ja zakręcona ostatnio jestem, hihihi
Jak coś pokręciłam to mnie popraw, czy na pewno dostałam od Ciebie katalpę - fasolowe drzewo, które odstrasza komary
Myśl pozytywie MROZU NIE BĘDZIE to się sprawdza .Za dużo jeszcze kolorowych ,pięknych kwiatów u Ciebie ,a różyczki w pąkach ,muszą przecież się rozwinąć i pokazać swoją urodę .
MAŁGOSIU, dawaj w odwiedzinki do rodzinki, a my Cię tu porwiemy do nas! Ja pochodzę z Sierpca i często tam przyjeżdżam. Teraz jade pod koniec pazdziernika. Masz blisko Bożenę -Babopielkę. Super babeczka! Pomaga i radzi, jest szczodra!! Znajdziecie się! Pozdrawiam
Tosia - ja z Gosią (malgocha1960)już dawno się poznałyśmy
i się odwiedzamy Ja czekam, aż Ty do mnie dotrzesz jak będziesz w sierpcu
Obiecałaś mi ,że mnie odwiedzisz ,no i ciasto sama masz zjeść
Ja ostatnio jadłam sama
Witam wszystkich wieczorową porą!
Jak wczoraj pisałam,przebudowałam mój trawniczek. Pomysłodawczynią była Iwonka, a wykonałam to leciutko dzięki Grecie i jej prezentowi. Greciu !Teraz wygląda to tak!! , jeszcze jedno z innego ujęcia . Podoba Wam się? :x
A teraz trochę kolorków ,jeszcze będą!
Jak obiecałam ! , dziś zakupiona BARBULA, niebieska!!! Boska!
I inne! , teraz proszę o uwagi i podpowiedzi, jak obsadzić te nowe grządki! czekam na propozycje!